Nakładki na lusterka kupiłem w sklepie motoryzacyjnym, ale na allegro raczej tez są!!!
No co do felg to było na sucho i szparka między oponką a nadkolem była mizerna... Ale wygląda fajniuchnie!!!

Co do pomysłu na autko to jest od samego początku w mojej głowie, no ale trochę rzeczywistość go przytępia...
Studiuje i fundusze ograniczone, a jak wiemy to auto choć ważne to nie najważniejsze, bo są np. studia i życie osobiste.
Jednak powolutku próbuję ten mój plan wprowadzać w życie...
Co do kół miałem chińskie 14" na profilku 55 bo przestraszyłem się naszych dziur (pierwsze auto, gwint i w ogóle), jeździłem po dziurawych drogach i gdy je sprzedawałem były prościutkie, zero drgań na kierownicy! Teraz poszalałem i poszedłem na maxa!!! 16" profil 40 Zobaczymy co z tego wyniknie... Na pewno satysfakcja i niejeden zazdrosny wzrok na ulicy na moje autko...

Teraz troszkę zająłem się środeczkiem:
niebieskie podświetlenie, pokrowce out, i w trakcie robienia są podgrzewane lusterka...

Żeby nie było że nic się nie dzieje!!! haha
No ale znów moje autko ucierpiało pod uczelnią, jakiś dureń przytarł mi tylny zderzak na parkingu. Polerka nic nie wskóra...

(
Więc powoli ale do przodu!!!