Alwaro89

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

Chrom w tym aucie w takich ilościach jest nie do przyjęcia. Na Twoim miejscu ograniczyłbym się tylko do grilla.
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: aniula24 »

Noo felga bajeczka :-D to jedne z moich ulubionych:) super :oki:
Awatar użytkownika
Alwaro89
Początkujący
Początkujący

Post autor: Alwaro89 »

Nio te felunie już dawno się mi wymarzyły, początkowo miały być 15"8j ale okazyjnie takie mi się dostały i teraz w symie bardzo się ciesze, bo 16" w polo robi wrażenie... :)

Niestety pare dni temu miałem bliskie spotkanie 3 stopnia z zającem przy 100km/h. Efekt - oberwany szeroki zderzak i połamane kratki... <płacz>
Więc teraz kombinuje cosik z moim zdesiem...
Wiecie może co to jest???
Obrazek
Obrazek
To jest szeroki zaspawany z jakąś dokładką??? Można tą dokładkę gdzieś kupić(o ile to dokładka)??? Czy to jest własnoręcznie przyrzeźbione przez Niemców???
Wypaśnie się prezenci taki zdesio... :)
Umc!!! Umc!!! Bo bez tuningu to nie ma jeżdżenia... haha :)
Awatar użytkownika
M4Tt
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: M4Tt »

alwaro mam pytanie gdzie kupiłeś te chromowane lusterka
[size=12px]viewtopic.php?f=30&t=24078&p=218149#p218149[/url]

Bylo 6n 5d 1,6 GLX --> BMW 318 IS coupe --> 6n 3d 1.3 CL --> 6n2 1.4 16v --> 6n2 GTi :)
Awatar użytkownika
gad
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: gad »

Ciesz się, że tylko z zającem.
Ja miałem w zeszłym roku z dzikiem przy prędkości 70km/h - miałem wrażenie, że przy***ałem w ścianę jakąś.
Gdybym pasów i poduszek nie miał to kiepsko by było. A auto do kasacji się nadawało.
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

[quote="Alwaro89"]Nio te felunie już dawno się mi wymarzyły, początkowo miały być 15"8j ale okazyjnie takie mi się dostały i teraz w symie bardzo się ciesze, bo 16" w polo robi wrażenie... :)

Niestety pare dni temu miałem bliskie spotkanie 3 stopnia z zającem przy 100km/h. Efekt - oberwany szeroki zderzak i połamane kratki... <płacz>
Obrazek
Obrazek
To jest szeroki zaspawany z jakąś dokładką??? Można tą dokładkę gdzieś kupić(o ile to dokładka)??? Czy to jest własnoręcznie przyrzeźbione przez Niemców???
Wypaśnie się prezenci taki zdesio... :)[/quote]

Wygląda na rzeżbę - szeroki z zaspawanymi bocznymi i czymś doszpachlowanym od spodu - dość monstrualny wielkościowo :)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

[quote="Skfarek"][quote="Alwaro89"]Nio te felunie już dawno się mi wymarzyły, początkowo miały być 15"8j ale okazyjnie takie mi się dostały i teraz w symie bardzo się ciesze, bo 16" w polo robi wrażenie... :)

Obrazek
Obrazek
Wypaśnie się prezenci taki zdesio... :)[/quote]

Wygląda na rzeżbę - szeroki z zaspawanymi bocznymi i czymś doszpachlowanym od spodu - dość monstrualny wielkościowo :)[/quote]

To jest laminat z ebay'a przewijał się kiedyś o nim temat na forum.
Awatar użytkownika
dziii
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: dziii »

troche mi to dziwne ze nic nie obciera i to na gwincie skreconym mam taka sama felunie i miałem kłopot zeby nic nie obcieralo hm ;/
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

dziii
jak kolega mowil na razie koła przymierzone "na sucho" - wszystko wyjdzie jak sie przejedzie kilka metrów, po koleinach :)
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

A wiec "nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszło" pozbyles sie tych chromowanych kratek przynakmniej.Wydaje mi sie,ze nie masz jeszcze pomysłu na wygląd auta co ? Zmieniasz felgi,rozmiary opon... Zobaczymy co do wiosny ulepisz nowego .
Obrazek
Awatar użytkownika
Alwaro89
Początkujący
Początkujący

Nakładki na lusterka kupiłem w sklepie motoryzacyjnym, ale na allegro raczej tez są!!!
No co do felg to było na sucho i szparka między oponką a nadkolem była mizerna... Ale wygląda fajniuchnie!!! :)
Co do pomysłu na autko to jest od samego początku w mojej głowie, no ale trochę rzeczywistość go przytępia...
Studiuje i fundusze ograniczone, a jak wiemy to auto choć ważne to nie najważniejsze, bo są np. studia i życie osobiste.
Jednak powolutku próbuję ten mój plan wprowadzać w życie...
Co do kół miałem chińskie 14" na profilku 55 bo przestraszyłem się naszych dziur (pierwsze auto, gwint i w ogóle), jeździłem po dziurawych drogach i gdy je sprzedawałem były prościutkie, zero drgań na kierownicy! Teraz poszalałem i poszedłem na maxa!!! 16" profil 40 Zobaczymy co z tego wyniknie... Na pewno satysfakcja i niejeden zazdrosny wzrok na ulicy na moje autko... :) Teraz troszkę zająłem się środeczkiem:
niebieskie podświetlenie, pokrowce out, i w trakcie robienia są podgrzewane lusterka...
Obrazek
Żeby nie było że nic się nie dzieje!!! haha
No ale znów moje autko ucierpiało pod uczelnią, jakiś dureń przytarł mi tylny zderzak na parkingu. Polerka nic nie wskóra... :((
Więc powoli ale do przodu!!! :)
Awatar użytkownika
daniel0407
Początkujący
Początkujący

Post autor: daniel0407 »

16" i 215 opony w polo to juz niezly hardcore:D ja teraz do siebie zakladam fele ala'porsche turbo takie jak ma mario6n i 15"
a polo Twoje przydaloby sie jeszcze troche posadzic bo szpara miedzy kolem a blotnikiem jest spora, ale zeby to zrobic to pewnie nie obejdzie sie bez wyciagniecia rantow
Awatar użytkownika
daniel0407
Początkujący
Początkujący

Post autor: daniel0407 »

aaa i co do tylnych lamp to daj ori z 6n2 albo HELLA LED BLACK takie jakie ja mam u siebie
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

strasznie wybrzydzasz z tymi felgami :P
polo na pewno przykuwa wzrok, bad look kontrowersyjny, bo jak dla mnie w ogóle nie pasuje do poli, ale to już Twoja sprawa i Twój gust :)
z drugiej strony ktoś miał rację pisząc, że dobrze że wszystkie zmiany w 6nkach nie idą na jedną modłę, im większe urozmaicenie tym ciekawiej :D
Awatar użytkownika
Alwaro89
Początkujący
Początkujący

Uważam że gwint mam skręcony ok!!! Przy dokładce z Ibizy Cupry i letnich felach jest już niziutko i na muldach szlifowałem przodem, wiec w dół na pewno już nie będzie, a na tych 16" 40/215 wychodzi jeszcze niżej niż na 14"55/185, a będzie 16"40/195 więc pójdzie jeszcze na dół...
Zderzak już gotowy, zostało tak jak było ,tylko chromu mniej... :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”