[6n2] Wadliwy klucz , zbyt niska wartość sygnału.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
adam2308
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: adam2308 »

[quote=""Jaco-""]Tak zamierzam zrobić. Ale co zrobić z tym kluczykiem ? Da się go jakoś w razie czego naprawić ?[/quote]

Jeśli masz uszkodzoną pastylkę immo, to jedziesz z drugim kluczykiem do szpeca i dorabiasz pastylkę. Wsadzasz do pierwszego kluczyka i powinno działać.
Awatar użytkownika
Jaco-
Swój
Swój

Post autor: Jaco- »

[quote=""BraHOL 12""]Ściągasz schowek nad nogami kierowcy i masz wszystko puszka ma dwie kostki.
[/quote]

Zdjęcie z montażu modułu do świateł dziennych:
Obrazek

Uwierz mi że tam nic nie widzę. Jedna wielka gruba wiązka. Myślę że to jest przymocowane do kolumny kierownicy. Ale jak pisałem nie będę tego rozbierać.
Awatar użytkownika
bazi
Konkretnie zainteresowany

Post autor: bazi »

wywal te breloki od kluczy
Awatar użytkownika
Jaco-
Swój
Swój

[quote=""bazi""]wywal te breloki od kluczy[/quote]
A co to da? Breloki jak nazywasz to pilot od centralnego i kluczyk od blokady skrzyni biegów. Mam dwa takie komplety.

Padła pastylka w jednym z kluczyków i tyle :

Obrazek

Wydłubałem ją i bez niej nie odpala auta. Jak ją wepnę w kluczyk też nie odpala. Jak odpalę auto drugim kluczykiem to po zgaszeniu mogę bez problemów odpalić auto nawet bez pastylki. Nie wiem ile czasu potrzebuje immobilizer aby się uzbroić.
Awatar użytkownika
adam2308
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: adam2308 »

Dobrze, że się tak skończyło - nie musisz rozbierać połowy auta. Ale dorobienie pastylki w porządnym punkcie będzie Cię trochę kosztować.
Awatar użytkownika
BraHOL 12

Post autor: BraHOL 12 »

Napisałem pod przełącznikiem świateł uwierz mi ze tam to jest bo rozebrałem dwie polówki do gołej blachy, nawet jedno z esp i i czujnikiem kąta skrętu sam byłem w szoku :shock:
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2016, 18:57 przez BraHOL 12, łącznie zmieniany 1 raz.
Sunshine Live Electronic Music Radio
i\'ll always remember
R
Rumcajsas

Post autor: Rumcajsas »

[quote=""adam2308""]..Ale dorobienie pastylki w porządnym punkcie będzie Cię trochę kosztować.[/quote]
Nie chcę żeby wyszło jak reklama - poszukaj na allegro sprzedawcy "Ren_Car", bardzo miły gostek, mejlowo uzgodniłem z nim każdy szczególik zamówienia swojej pastylki bo trochę jest tych zależności.
Awatar użytkownika
Jaco-
Swój
Swój

[quote=""BraHOL 12""]Napisałem pod przełącznikiem świateł uwierz mi ze tam to jest [/quote] Spoko zajrzę.

[quote=""Rumcajsas""]poszukaj na allegro sprzedawcy "Ren_Car",[/quote] Znalazłem :piwo:
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”