polo by ql89 + update

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

Post autor: ql89 »

dużo opinii słyszałem na ten temat zarówno pozytywnych jak i negatywnych, a i tak najczęsciej wszystko będzie zależało od danego egzemplarza. Jak sprawdzałem raporty spalania to jednak 1.8 spalało sporo więcej od 1.6 a jeżdząc 80% po Łodzi to spora róznica (znaczy więcej stojąc w korkach niż jeżdząc :)) auto cenie 6 tys, jest nawet na giełdzie u nas na forum :)
Awatar użytkownika
krrisu17
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: krrisu17 »

to bardzo mało chcesz Ci powiem . moja pola mnie wyszła 5.600 z oplatami tyle ze mam poduszki ale ty masz juz ładnie zrobioną. Fajne masz kierunki w błotnikach i ten smoked :heart: :D jakbys byl ze slaska to bym Cie meczył zeby sie zamienic i nawet bym ci dopłacil ;D
moja była mała suucz ;) variatka :D viewtopic.php?f=91&t=46437
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

[quote=""krrisu17""]to bardzo mało chcesz Ci powiem . moja pola mnie wyszła 5.600 z oplatami tyle ze mam poduszki ale ty masz juz ładnie zrobioną. Fajne masz kierunki w błotnikach i ten smoked :heart: :D jakbys byl ze slaska to bym Cie meczył zeby sie zamienic i nawet bym ci dopłacil ;D[/quote]
Smoked jest tak banalnie prosty więc nie wiem w czym widzisz problem :)
Awatar użytkownika
krrisu17
Mały interesant
Mały interesant

moze w tym ze troche sie obawiam ze moge cos źle zrobic :p no ale musze sie wziasc w garsc i to zrobic
Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

[quote=""pawellini""][quote=""krrisu17""]to bardzo mało chcesz Ci powiem . moja pola mnie wyszła 5.600 z oplatami tyle ze mam poduszki ale ty masz juz ładnie zrobioną. Fajne masz kierunki w błotnikach i ten smoked :heart: :D jakbys byl ze slaska to bym Cie meczył zeby sie zamienic i nawet bym ci dopłacil ;D[/quote]
Smoked jest tak banalnie prosty więc nie wiem w czym widzisz problem :)[/quote]
dokładnie, chyba na forum nawet jest manual jak zrobić smoked - ja już w sumie te lampy takie kupiłem bo na początku były sooczewki ale to w ogole nie świeciło a boczne kierunki to prysnięte sprayem i po zabawie :) mało chce ? ehh... zaczynałem od 7 tys. ludzi chcieliby zadbane auto kupić za bezcen - najczęściej dzwonią, umawiają się a potem już się nie pojawiają :) nie wiem dlaczego :) wczoraj koleś dzwonił i się pytał czy auto naprawde wygląda tak jak na zdjęciach :jester: no i jeszcze jak widzą że jest obniżone to mówią ze mam zepsute zawieszenie :) i tak to wygląda, ale jakos baardzo mi się nie śpieszy ze sprzedażą. Auto technicznie jest idealne - jedynie trzeba by blachę jakoś konkretniej ogarnąc, rdzy nie ma bo były zaprawki ale w niektórych miejscach to widac :blind:
Awatar użytkownika
krrisu17
Mały interesant
Mały interesant

no wiesz to jest polo z 1997 roku w 5 d wiec ceni sie wiecej niz corsa a nawet wiecej nig golf mk3. Na slasku to sie cenia i to sporo . w 3d po 5-6 tys do oplat i to wiekszosc silnik 1.0 . ja za swoja dałem 4,200 + opłaty to jakies 5,600 na gotowo to było okazyjnie
Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

pierwsza rejestracja nawet 03.1998 rok tylko że golas - samo wspomagania. Na wiosne wystawie ponownie i zobaczymy czy znajdzie się jakiś amator :) a do tego czasu mogę sobie jeździć z kartką na szybie. A jeszcze apropo smoked - jeden koleś, który oglądał auto powiedział mi że lampy trzeba wymienić bo są przepalone...
Awatar użytkownika
krrisu17
Mały interesant
Mały interesant

hahahaha znawcy :rotfl: przepalone xD on chyba mozg mial przepalony.
Awatar użytkownika
Matas
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Matas »

Aby tylko mózgownice :crazy:
"Życie to test w którym liczy się każdy gest ..."

viewtopic.php?f=77&t=34449&start=0 <--- MeineWagen
Awatar użytkownika
krrisu17
Mały interesant
Mały interesant

haha dokładnie :D ale ja niewiem z kad tacy ludzie sie biorą :D Kiedys mielismy taki przypadek ze klient ogladal astre 2 w dieslu mojego taty i oglada oglada mowi zeby ja zapalic to ja zapalilismy .. My patrzymy a koles dal husteczke do rury wydechowej,powachał i powiedzial ze jest zła analiza spalin :rotfl:
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

Kurde Ty cenisz 6, kolega kupił za 4200 do opłat.. ja za swoją 6n chce 4500 do nego z 96r. i chętnego nie ma :D a zarejestrowana itp. ;d
Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

[quote=""KondzioR.""]Kurde Ty cenisz 6, kolega kupił za 4200 do opłat.. ja za swoją 6n chce 4500 do nego z 96r. i chętnego nie ma :D a zarejestrowana itp. ;d[/quote]
teraz bida w temacie sprzedaży auta ;) tydzien temu miałem oferte ze 5 tys. ale jakoś się nie skusiłem - tyle samo w sumie handlarze pod giełda mi dawali. Tylko ten klient tez był dobry, kupował samochód nawet nie odpalając auta i ruszając z miejsca...
Awatar użytkownika
krrisu17
Mały interesant
Mały interesant

ale wiecie za dobre auto trzeba niestety zapłacic. W niemczech to naprawde dostac auto z wmiare niskim przebiegiem,bezwypadkowe i nie pognite to graniczy z cudem i jeszcze zeby opłacało sie kupic to auto i przywiesc i opłacic. Mam znajomych handlarzy co prowadza autokomisy,autohandel i smigaja , austria,niemcy,holandia i mowia ze ciezko jest. Fakt mozna kupic polo z 97 rok za 300 euro ale co z tego jak niema rantow,podlogi i progow
Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

temat do zamknięcia, auto sprzedane.
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”