polo by ql89 + update

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

polo by ql89 + update

Post autor: ql89 »

Nadszedł czas by pokazać i moją polówkę, nie jest to może nic specjalnego ale własne i to najważniejsze ;)
W sumie to już moja druga polówka 6n, pierwsza to był straszny nie udany zakup (po wielkim dzwonie) ale cóż człowiek uczy się na błędach i z drugim autkiem już nie ma problemów, poza stała eksploatacją auta.
Polo 1.4 AEX rok produkcji 1997 ale pierwsza rejestracja to 03.1998,przebieg 124000 km a ja stałem sie jej czwartym właścicielem :cool2: wersja krajowa, czyli uboga z "bajerów" dołożone wspomaganie kierownicy a reszta to biedna seeeria.

Zmiany przeprowadzone dotychczas(większość jeszcze za czasów "starego właściela" , również użytkownika forum):
-zawieszenie weitec 40/40
-ringi z przodu
-zielone hella tył
-grill z czarnym znaczkiem/opcjonalnie tez grill kamei chociaż dawno nie gościł na aucie
-zdjęty napis polo
-znaczek z tyłu w czarny mat
-oponki barum 185/55 14

Audio:
- radio pioneer deh 3000mp
- głosniki w dzrzwiach chyba firmy herz
- syczki w słupkach

Planowane zmiany (jak będą fundusze jakieś):
-szeroki zderzak tył
-może lampy od 6n2 na tył
-zmiana kierunków/przyciemnienie obecnych
-renowacja alusów

a dalej czaas pokaże ;)

a teraz kilka zdjęć wozidełka(niestety nie przygotowanego na sesje ale mówi się trudno :jester: ):
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio zmieniony 16 gru 2011, 17:25 przez ql89, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

[quote="ql89"]-może lampy od 6n2 na tył[/quote]
Po co? :acute: Te też są spoko.[quote="ql89"]-zmiana kierunków/przyciemnienie obecnych[/quote]
Poszukaj zielonych, długo będziesz szukał, ale sądzę, że warto. Jak da radę zrób przednim lampom zielone środki [najpierw poproś o VT].
Jak na początek nie jest źle ;)
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Całkiem ładne to polo :)
Obrazek
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

ql89 fajna Polówka :) Zmieniłbym kierunki z białych na black i byłoby idealnie :) Dużo płaciłeś za lampy?
Awatar użytkownika
arturwyrwich
Początkujący
Początkujący

Post autor: arturwyrwich »

Ładna Pola. Lampy z przodu na plus, a tylne lampy przy tym lakierze takze daja rade :oki:
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Dokładnie, chłopaki dobrze piszą - nie zmieniaj lamp, bo te pasują do lakieru :D Znaczki widzę już masz w macie, więc plus za to. Osobiście usunąłbym listwy z drzwi, bo te odstające parapety straszą :P
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
arturwyrwich
Początkujący
Początkujący

Post autor: arturwyrwich »

Dokładnie listwy zdecydowanie out :agree:
Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

[quote="JuStIcE"]Dokładnie, chłopaki dobrze piszą - nie zmieniaj lamp, bo te pasują do lakieru :D Znaczki widzę już masz w macie, więc plus za to. Osobiście usunąłbym listwy z drzwi, bo te odstające parapety straszą :P[/quote]
Myślałem nad tym ale nie jestem do końca przekonany, auto parkuje pod blokiem również często w śródmieściu więc może być ciężko :commando:
[quote="pawellini"]ql89 fajna Polówka :) Zmieniłbym kierunki z białych na black i byłoby idealnie :) Dużo płaciłeś za lampy?[/quote]
lampy były na aucie jak je kupiłem więc Ci nie powiem ;)
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

To z 6N2 / Gofra 4 / Bory załóż, ładniejsze są :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
NobySun
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: NobySun »

Wielki + za pozostanie przy POLO :D
ale...
Moim zdaniem jak wszystko będzie zielone to bliżej mu będzie do mydła glicerynowego niż do fajnego wozidełka!
Lampy z 6n2 lub faktycznie jakieś inne ale w kontrast, dadzą lepszy efekt.
Twoją decyzję jak i zdanie Kolegów trzeba uszanować, ale podzielić się swoim - też trzeba.

Zdjęcie listew bocznych zawsze poprawi image autka (nie widziałem chyba 6n'ki żeby z listwami była zgrabniejsza niż bez), ale jak się boisz to może pomyśl o płaskich z 6n2, i wtedy w kolor je!

Powodzenia!
Awatar użytkownika
szozdi
Początkujący
Początkujący

Post autor: szozdi »

[quote="ql89"]Myślałem nad tym ale nie jestem do końca przekonany, auto parkuje pod blokiem również często w śródmieściu więc może być ciężko [/quote]
Nie bój nic! Ja nie mam listew i codzennie parkuje pod pracą na bardzo zatłoczonym parkingu i nikt mi jeszcze nie obił auta więc ściągaj śmiało. Widze że nasze Polówki to rówieśnice :-D moja z 12.97 a piewsza rej. 03.98.
Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

[quote="szozdi"][quote="ql89"]Myślałem nad tym ale nie jestem do końca przekonany, auto parkuje pod blokiem również często w śródmieściu więc może być ciężko [/quote]
Nie bój nic! Ja nie mam listew i codzennie parkuje pod pracą na bardzo zatłoczonym parkingu i nikt mi jeszcze nie obił auta więc ściągaj śmiało. Widze że nasze Polówki to rówieśnice :-D moja z 12.97 a piewsza rej. 03.98.[/quote]
faktycznie równieśnice i silniki też takie same 1.4 AEX z tego co widzę ;) a co do listew, zaczęły się wakację troche więcej wolnego czasu więc może pomyślę nad tą kwestią :butcher:
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Post autor: niuniek84 »

dzieje się tu coś :grin:
Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

nic szczególnego, czekam na nowe lampy przód(oryginał smoked) i coś się będzie działo z kierunkami (pewnie nawet wiesz co :)). Aktualnie auto stoi na stalówkach czarnych z czerwonym rantem. Jak wszystko się ogarnie to pomyśle o jakiejś małej sesji. AAA no i z tyłu zagościł jakiś czas temu szeroki zderzak :buba:
Awatar użytkownika
m911
Swój
Swój

Post autor: m911 »

dawaj foty :D

pprzydałyby się kierunki do przod u też zielone :)

zderzak tył napewno na +
Seat Arosa 1,8T & VW Golf II 2.0 ABF
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”