[quote=""pawellini""][quote=""krrisu17""]to bardzo mało chcesz Ci powiem . moja pola mnie wyszła 5.600 z oplatami tyle ze mam poduszki ale ty masz juz ładnie zrobioną. Fajne masz kierunki w błotnikach i ten smoked

jakbys byl ze slaska to bym Cie meczył zeby sie zamienic i nawet bym ci dopłacil

[/quote]
Smoked jest tak banalnie prosty więc nie wiem w czym widzisz problem

[/quote]
dokładnie, chyba na forum nawet jest manual jak zrobić smoked - ja już w sumie te lampy takie kupiłem bo na początku były sooczewki ale to w ogole nie świeciło a boczne kierunki to prysnięte sprayem i po zabawie

mało chce ? ehh... zaczynałem od 7 tys. ludzi chcieliby zadbane auto kupić za bezcen - najczęściej dzwonią, umawiają się a potem już się nie pojawiają

nie wiem dlaczego

wczoraj koleś dzwonił i się pytał czy auto naprawde wygląda tak jak na zdjęciach :jester: no i jeszcze jak widzą że jest obniżone to mówią ze mam zepsute zawieszenie

i tak to wygląda, ale jakos baardzo mi się nie śpieszy ze sprzedażą. Auto technicznie jest idealne - jedynie trzeba by blachę jakoś konkretniej ogarnąc, rdzy nie ma bo były zaprawki ale w niektórych miejscach to widac :blind: