[quote=""zioolko""][quote=""polomati""]To ty robisz przesiadke z A4 B6 na Polo :shock: , a ja myslalem, ze Audikowcy to juz nic innego niz Audi nie kupia w zyciu, tymbardzie jesli chodzi o rozmiar samochodu to nie ma co ukrywac, ale bedzie Tobie troche ciasniej, ale odwazna ta decyzja i pochwalam :piwo:
[/quote]
Miałem A4 B6 2.5 tdi w quattro i avancie - tak więc wszystkiego było więcej - mocy, napędu na 4 koła i przestrzeni z tym, że:
-primo A4 miałem przez 3 lata, ale sprzedałem już ponad 2 lata temu
-secundo od dwóch lat mam inny model, klasyk, Audi - V8 4.2 280 koni z 92 roku (tu można obejrzeć moje autko - głośniki proponuje na max
http://www.youtube.com/watch?v=e1MdWilvd6Y), który mimo bycia dziadkiem w dziedzinie przyspieszenia i komfortu na trasie zjada nawet tą A4.
V8 z powodu swojego spalania (20-25 litrów lpg) zostanie weekendowozem (mam nadzieję, że nie będe się musiał go pozbywać).
Niestety rosnące ceny paliw i horrendalne we Wrocławiu ceny za usługi u mechaników zmuszają mnie do racjonalnego podejścia i kupienia czegoś coś się nie psuje (lub psuje na gwarancji), mało pali, ma jako takie osiągi i wygląd.
Na tylnych fotelach i tak woże powietrze, a po odsunięciu fotela kierowcy max w tył mieszcze się w polówce idealnie.
Brakować mi będzie tylko napędu na cztery koła i przyspieszeń. Ale myśle, że 7 biegowa dsg + chip mi trochę to zrekompensują

[/quote]
Nie no kumam, Polo bedzie na 100 % tansze w utrzymaniu niz Audi. Czyli juz zamowiles Polowke czy jeszcze jestes w trakcie przemyslania i rozumiem kolorek czarny??? Jesli tak, to elegancki, ja codziennie sie do mojego czarnucha

, a jak sie wypicuje lakierek woskiem to moim zdaniem szybciej sie z niego wyciagnie glebie lakieru niz z metalica czy perlowego. :piwo: