Wlepka grupy lubelskiej - ankieta dot. wzoru. Głosujemy ! :)

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Który projekt według Ciebie ma trafić do drukarni ?

Czas głosowania minie 27 cze 2052, 18:40

1
2
13%
2
0
Brak głosów
3
0
Brak głosów
4
1
6%
5
0
Brak głosów
6
3
19%
7
0
Brak głosów
8
2
13%
9
5
31%
10
1
6%
11
0
Brak głosów
12
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Post autor: Diego69 »

[quote=""sabled""]Przeniesione i przyklejone oczywiście tylko do czasu zakończenia ankiety.[/quote]

Jasna sprawa :) Dzięki :oki:
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Tomek001 »

Moim zdaniem można robić grupy - przecież to nie powoduje rozłamów. Choć i tak tablice rejestracyjne w większości przypadków mówią do jakiej grupy należymy. To trochę takie dzielenie klubu na parafie ;)
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się! :P
Awatar użytkownika
sabled
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: sabled »

[quote=""Tomek001""]Choć i tak tablice rejestracyjne w większości przypadków mówią do jakiej grupy należymy.[/quote]
Zobacz na tablice jakie pojawiają się na spotach w Warszawie...
Obrazek
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Tomek001 »

[quote=""sabled""][quote=""Tomek001""]Choć i tak tablice rejestracyjne w większości przypadków mówią do jakiej grupy należymy.[/quote]
Zobacz na tablice jakie pojawiają się na spotach w Warszawie...[/quote]

No tutaj masz rację - sporo studentów oraz przyjezdnych ma mimo zamieszkania w Warszawie rejestracje ze swoich rodzinnych miast i wsi.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się! :P
C
Ciapek01
Konkretnie zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Ciapek01 »

jesli moge wyrazic swoje zdanie.

sam jezdze na blachach rzeszowskich po Krakowie i naleze do grup maloposkiej i jakos mi nie przeszkadza to wcale, ze nie mam napisane duzymi literami GRUPA MALOPOLSKA z roznyi tam cudowiankami typu obrysy wojewodztwa, herby, loga i innymi... to ze sie nalezy to jakiejs wewn podgrupy to sprawa mentalna.... duzo jezdze po polsce polovwka i powiem szczerze, ze jak mijam polo na drodze to zerkam w lusterko na jego pu.pe czy nie ma wlepki (ktora de facto bardzo dobrze znam, wiem jaki ma ksztalt i mniej wiecej w ktorym miejscu na klapie moze sie znajdowac) jadac i widzac roznego rodzaju KULFONY typu wlasnie obrysy czy inne ZBEDNE dodatki do loga klubu inny klubowicz mijajacy cie na drodze nie bedzie w stanie wiedziec czy masz na aucie wlepke klubowa, napis "KOCHAM ZOSIE" (bez urazy dla Zos ;) ) czy cokolwiek innego....

jak dla mnie jest to swego rodzaju chec POKAZANIA sie jaki to nie jestem cool jezdzac po SWOIM miescie i pokazujac SWOIM znajomym z klubu i luziom ze SWOJEGO miasta jak to fajnie jest miec np. obrys SWOJEGO wojewodztwa...

1. zamiast identyfikowac sie z klubem a co za tym idzie z logiem klubu - staracie stworzyc roznego rodzaju mutacje czegos co powinno byc rozpoznawalne w kazdym regionie tak samo
2. zamiast wymyslac i kombinowac nad zmiana loga klubu moze lepiej za te pieniadze podrukowac ulotki klubowe i zrobic akcje promocyjna
3. prosze nie szukajcie ulepszen i zmian bo pozniej co nowe pokolenie wejdzie do klubu to bedzie zmienialo cos, ulepszalo w tym rozpoznawalnym znaku az dojdze do sytuacji ze
a) stare logo wypadnie z obiegu i mlodzi nawet nie beda wiedzieli jak wygladalo
b) powstanie sytuacja, ze co miasto, miasteczko, wies - to kazde bedzie mialo inne logo

my w Krakowie tez myslelismy nad czym podobnym, z ta roznica, ze u nas mial by to delikatny dopisek pod literkami loga "GRUPA MALOPOLSKA" nic wiecej nic mniej....

zauwazcie ze kluby takie jak np. klub golfa, OCP, civic czy inne nie bawia sie w takie cos i jakos zyja....
wiec po co zmieniac i po co kombinowac....

btw. moim skromnym zdaniem, wszystkie propozycje sa marne i jesli juz macie tak duza potrzebe zmiany loga to postarajcie juz troszke.... w koncu chodzi o upiekszenie auta a nie oszpecenie zarowno auta jak i loga

pozdrawiam Ciapek RLE Grupa Malopolska i Podkarpacja z normalnym logiem ;)
Plawniowice09 / Klucze09 / Rajcza09 / Klucze10 / Kozienice10 / Pławniowice10 / Ślesin11 / Ślesin12 / Ślesin13 / ...

było: Polo 1.7 SDI AKU - http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=16028
jest: Golf IV Variant 1.9 TDI AHF
C
Ciapek01
Kontakt:

Post autor: Ciapek01 »

[quote=""sabled""]Zobacz na tablice jakie pojawiają się na spotach w Warszawie...[/quote]

kolego :) w Krakowie na spotach pojawiaja sie polowki na tablicach Lezajskich, Mieleckich i Stalowowolskich....
a na Zakonczeniach Sezonu, Otawrciach i Zlotach Ogolnopolskich wszyscy wiedza ze jestesmy grupa malopolska ;)
Plawniowice09 / Klucze09 / Rajcza09 / Klucze10 / Kozienice10 / Pławniowice10 / Ślesin11 / Ślesin12 / Ślesin13 / ...

było: Polo 1.7 SDI AKU - http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=16028
jest: Golf IV Variant 1.9 TDI AHF
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

Post autor: Iceman »

Jak dla mnie wykład Ciapek01 to mocna nadinterpretacja :)

Jestem jak najbardziej za wlepką regionalną :)
Awatar użytkownika
Wnukas
der prezes :P

Post autor: Wnukas »

bylem, jestem i bede przeciw takim pomyslom.
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

Ciapek01
co Ty w ogóle wypisujesz? Zastanowiłeś się nad tym?
Piszesz, ze zerkasz w lusterko bo wiesz gdzie może być wlepka a dalej dopisujesz, że klubowicz bedzie miał jakiegoś kulfona naklejonego. A wlepkę zerwie jak przyklei tego kulfona? Przecież wiadomo, ze jak jest klubowicze to ma wlepkę i jak spojrzysz w lusterko to na pewno ja tam zobaczysz a przy okazji zobaczysz, że np. należy do grupy lubelskiej czy mazowieckiej.

[quote=""Ciapek01""]2. zamiast wymyslac i kombinowac nad zmiana loga klubu moze lepiej za te pieniadze podrukowac ulotki klubowe i zrobic akcje promocyjna[/quote]
nikt nie proponuje zmiany loga klubu, skąd taki pomysł?
[quote=""Ciapek01""]3. prosze nie szukajcie ulepszen i zmian bo pozniej co nowe pokolenie wejdzie do klubu to bedzie zmienialo cos, ulepszalo w tym rozpoznawalnym znaku az dojdze do sytuacji ze
a) stare logo wypadnie z obiegu i mlodzi nawet nie beda wiedzieli jak wygladalo
b) powstanie sytuacja, ze co miasto, miasteczko, wies - to kazde bedzie mialo inne logo[/quote]
nie przesadzaj.

Jedyne co mogę zasugerować do twórców to rozprowadzajcie te loga tylko wśród klubowiczów.
Kto ma wlepkę klubową może mieć regionalną.
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Hiszp4n »

a ja wywale wlepe klubową całkiem bo mi kreska odpadła :beg:
I miejsce plac manewrowy
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”