[quote=""maziunia""]To, że temat nie w tym dziale, to już zgłoszone, przenoszę do Klubowego..., ale czy ktoś z grupy zapytał np. Administracji co ona na to, że wykorzystano w projekcie logo Klubowe???
Dawno, dawno temu na Forum swoją wlepę zaprezentowała grupa wlkp. spotkało się to wtedy jednak z wielką niechęcią i nieprzychylnością. Klub ma jednoczyć, nie dzielić mówili inni, jeszcze ktoś "naśmiewał" się z oblepiania samochodów niczym sticker car... itp.
Moje zdanie jest takie, że jeśli ktoś ma ochotę podkreślić swoją regionalność, czemu nie - jeśli oczywiście to podkreślanie nie doprowadzi do powstania Klubu w Klubie.
Nie tak dawno swoją wlepę na forum zaprezentowała grupa z W-wy. Oni jednak najpierw zapytali co My na to i poproszono o zgodę z wykorzystaniem logo.
Może i logo nie jest zastrzeżonym znakiem towarowym, ale choć dobry obyczaj Panowie powinien Was zachęcić do zapytania

.[/quote]
Przepraszam
Więc co administracja na to ?

Nie ma to oczywiście na celu stworzenia odłamu od całości.
[quote=""maziunia""]jeszcze ktoś "naśmiewał" się z oblepiania samochodów niczym sticker car... itp.[/quote]
Ależ nie został nikomu narzucony obowiązek przyklejania wlepy. Co więcej, klubowicze z lubelszczyzny sami wyszli z inicjatywą takich wlep, jednym słowem pomysł spotkał się z zainteresowaniem i ogólną aprobatą, nikt nie wyraził żadnej negatywnej opini na temat tejże wlepki. Większość chce ją mieć żeby podkreślić swoją więź z regionem i pokazać że tutaj też klubowicze są aktywni, potrafią coś zrobić. Irytuje mnie jedna sprawa, mianowicie gdy była mała frekwencja na spotach, kilka osób bulwersował tenże fakt, przykro jest czytać na forum, że grupa lubelska składa się z 3 osób, że nikomu nie chce się przyjechać na spot, a teraz gdy zaczęło się wszystko kręcić i iść w dobrym kierunku Administracja podejrzewa rozłam którego jak wiadomo nikt nie chce.
Edit: Aga a Ty nie miałaś czasem u siebie wlepy regionalnej swego czasu ?