Wlepka grupy lubelskiej - ankieta dot. wzoru. Głosujemy ! :)

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Który projekt według Ciebie ma trafić do drukarni ?

Czas głosowania minie 27 cze 2052, 18:40

1
2
13%
2
0
Brak głosów
3
0
Brak głosów
4
1
6%
5
0
Brak głosów
6
3
19%
7
0
Brak głosów
8
2
13%
9
5
31%
10
1
6%
11
0
Brak głosów
12
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Wlepka grupy lubelskiej - ankieta dot. wzoru. Głosujemy ! :)

Post autor: Diego69 »

Ostatnio padł pomysł aby zorganizować wlepki grupy lubelskiej.
Kawał dobrej roboty odwalił kolega czmc który zaprojektował kilka schematów tejże wlepki.
Aby wszystko było zgodne z demokratycznymi zasadami postanowiłem uruchomić ankietę, będzie ona trwała 7 dni i wyłoni ona zwycięski projekt który trafi do drukarni.

Więc tak.
1.Obrazek

2.Obrazek

3.Obrazek

4.Obrazek

5.Obrazek

6.Obrazek

7.Obrazek

8.Obrazek

9.Obrazek

10.Obrazek

11.Obrazek

12.Obrazek

Zapraszam do głosowania.

[size=99px]Do moderatorów : Ten dział wydał mi się najodpowiedniejszy do założenia tego tematu w myśl podpisu pod tytułem działu cyt. "możesz także zaproponować własny pomysł na gadżet!!!" Jeżeli temat nie pasuje tutaj to proszę przenieść w odpowiednie miejsce.[/size]
Ostatnio zmieniony 29 mar 2011, 17:02 przez Diego69, łącznie zmieniany 1 raz.
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

To, że temat nie w tym dziale, to już zgłoszone, przenoszę do Klubowego..., ale czy ktoś z grupy zapytał np. Administracji co ona na to, że wykorzystano w projekcie logo Klubowe???

Dawno, dawno temu na Forum swoją wlepę zaprezentowała grupa wlkp. spotkało się to wtedy jednak z wielką niechęcią i nieprzychylnością. Klub ma jednoczyć, nie dzielić mówili inni, jeszcze ktoś "naśmiewał" się z oblepiania samochodów niczym sticker car... itp.
Moje zdanie jest takie, że jeśli ktoś ma ochotę podkreślić swoją regionalność, czemu nie - jeśli oczywiście to podkreślanie nie doprowadzi do powstania Klubu w Klubie.

Nie tak dawno swoją wlepę na forum zaprezentowała grupa z W-wy. Oni jednak najpierw zapytali co My na to i poproszono o zgodę z wykorzystaniem logo.
Może i logo nie jest zastrzeżonym znakiem towarowym, ale choć dobry obyczaj Panowie powinien Was zachęcić do zapytania :).
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

ja ze swojej strony chcialem dodać że chociaż wszystkie projekty wizulanie są fajne, to nie na wszystkich sa informacje odnośnie klubu, myśle ze dla ludzi z zewnatrz logo klubu i napis "grupa lubelska" to za mało żeby ogarnąć temat, a przecież oto chodzi żeby inni widzieli że auto i właściciel należą do jakiejś grupy i to zacheca aby poszli w jego ślady, dlatego proponuje wziąć pod uwagę te opcje gdzie jest najwiecej informacji, a samą wlepe zrobic najprosciej jak sie da czyli poprostu przyklejaną na bezbarwnym tle, nie tak jak wlepy klubowe gdzie jest problem z naklejeniem drobnych elementów , dziękuje dobranoc :wave:
Awatar użytkownika
czmc
Konkretnie zainteresowany

Post autor: czmc »

[quote=""maziunia""]To, że temat nie w tym dziale, to już zgłoszone, przenoszę do Klubowego..., ale czy ktoś z grupy zapytał np. Administracji co ona na to, że wykorzystano w projekcie logo Klubowe???

Dawno, dawno temu na Forum swoją wlepę zaprezentowała grupa wlkp. spotkało się to wtedy jednak z wielką niechęcią i nieprzychylnością. Klub ma jednoczyć, nie dzielić mówili inni, jeszcze ktoś "naśmiewał" się z oblepiania samochodów niczym sticker car... itp.
Moje zdanie jest takie, że jeśli ktoś ma ochotę podkreślić swoją regionalność, czemu nie - jeśli oczywiście to podkreślanie nie doprowadzi do powstania Klubu w Klubie.

Nie tak dawno swoją wlepę na forum zaprezentowała grupa z W-wy. Oni jednak najpierw zapytali co My na to i poproszono o zgodę z wykorzystaniem logo.
Może i logo nie jest zastrzeżonym znakiem towarowym, ale choć dobry obyczaj Panowie powinien Was zachęcić do zapytania :).[/quote]

obawiałem się, że tak możecie zareagować. Z mojej strony mogę tylko dodać, że zaczęliśmy od d... strony.
Ale jak narazie jest to projekt i jakby doszło do tego, że miałoby dość do drukowania loga PKP to napewno przeszłoby to przez Moderatorów. Nie chcemy dzielić klubu, tylko tak jak napisałaś "podkreślić swoją regionalność" reprezentując Klub na danym regionie. Sami nie wiemy czy to może się przyjąć na forum i dlatego ta ankieta.
Moje byłe POLO]
Obrazek
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

[quote=""maziunia""]To, że temat nie w tym dziale, to już zgłoszone, przenoszę do Klubowego..., ale czy ktoś z grupy zapytał np. Administracji co ona na to, że wykorzystano w projekcie logo Klubowe???

Może i logo nie jest zastrzeżonym znakiem towarowym, ale choć dobry obyczaj Panowie powinien Was zachęcić do zapytania :).[/quote]

Przepraszam :bow:

Więc co administracja na to ? :)
Nie ma to oczywiście na celu stworzenia odłamu od całości.
[quote=""maziunia""]jeszcze ktoś "naśmiewał" się z oblepiania samochodów niczym sticker car... itp.[/quote]
Ależ nie został nikomu narzucony obowiązek przyklejania wlepy. Co więcej, klubowicze z lubelszczyzny sami wyszli z inicjatywą takich wlep, jednym słowem pomysł spotkał się z zainteresowaniem i ogólną aprobatą, nikt nie wyraził żadnej negatywnej opini na temat tejże wlepki. Większość chce ją mieć żeby podkreślić swoją więź z regionem i pokazać że tutaj też klubowicze są aktywni, potrafią coś zrobić. Irytuje mnie jedna sprawa, mianowicie gdy była mała frekwencja na spotach, kilka osób bulwersował tenże fakt, przykro jest czytać na forum, że grupa lubelska składa się z 3 osób, że nikomu nie chce się przyjechać na spot, a teraz gdy zaczęło się wszystko kręcić i iść w dobrym kierunku Administracja podejrzewa rozłam którego jak wiadomo nikt nie chce.

Edit: Aga a Ty nie miałaś czasem u siebie wlepy regionalnej swego czasu ? ;)
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

[quote=""Diego69""]Edit: Aga a Ty nie miałaś czasem u siebie wlepy regionalnej swego czasu ? ;)
[/quote]
Miałam... ja i gwozdz żeśmy się swego czasu uchowali :)
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

[quote=""maziunia""][quote=""Diego69""]Edit: Aga a Ty nie miałaś czasem u siebie wlepy regionalnej swego czasu ? ;)
[/quote]
Miałam... ja i gwozdz żeśmy się swego czasu uchowali :)[/quote]

Właśnie coś mi się takiego kojarzyło :)
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

Jak dla mnie to już powielanie grupy mazowieckiej która tak samo zrobiła tak jakby odłam. Nie wydaje mi się żeby to był dobry pomysł. Każda grupa z regionu będzie jeździła ze swoją wlepką ? Mi się to nie widzi.
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
Awatar użytkownika
gwozdz
Administrator
Administrator

Post autor: gwozdz »

Jako jeden z pierwszych miałem wlepę grupy WLKP. Pomijając fakt, że na forum zostałem przez wszystkich zjechany do bólu, że robię klub w klubie, a z samochodu tablice ogłoszeniową. Ale wlepę Wlkp. miałem na aucie do samego końca aż nie poszło w inne ręce. Faktem jest, że teraz nagle nikt nie krzyczy o to takie grupy, gdzie są ci wszyscy przeciwnicy, którzy zresztą w swoich podpisach wyraźnie manifestowali przynależność do poszczególnych grup. Ja nie mam kompletnie nic przeciwko jestem nawet za :mrgreen:
Działajcie chłopaki z tym wlepami ale najpierw pytajcie Adminów o zgodę co by wszystko było kulturalnie załatwione.

[quote=""mareck""] Każda grupa z regionu będzie jeździła ze swoją wlepką ? Mi się to nie widzi.[/quote]
Twoja opinia została wysłuchana, i może nawet ktoś weźmie ją pod uwagę :crazy:
Jak się nie ma co się lubi.... to się kocha żonę.

it's nothing personal i don't like anybody
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

[quote=""gwozdz""]Jako jeden z pierwszych miałem wlepę grupy WLKP. Pomijając fakt, że na forum zostałem przez wszystkich zjechany do bólu, że robię klub w klubie, a z samochodu tablice ogłoszeniową. Ale wlepę Wlkp. miałem na aucie do samego końca aż nie poszło w inne ręce. Faktem jest, że teraz nagle nikt nie krzyczy o to takie grupy, gdzie są ci wszyscy przeciwnicy, którzy zresztą w swoich podpisach wyraźnie manifestowali przynależność do poszczególnych grup. Ja nie mam kompletnie nic przeciwko jestem nawet za :mrgreen:
Działajcie chłopaki z tym wlepami ale najpierw pytajcie Adminów o zgodę co by wszystko było kulturalnie załatwione.

[quote=""mareck""] Każda grupa z regionu będzie jeździła ze swoją wlepką ? Mi się to nie widzi.[/quote]
Twoja opinia została wysłuchana, i może nawet ktoś weźmie ją pod uwagę :crazy:[/quote]

Za PRLu już SB pukało by do drzwi kolegi mareck hehe, teraz mamy wolność słowa i dobrze. Każda opinia się liczy, ta dobra i ta zła. mareck ale zobacz że jest akcent klubowy i to DUŻY w tych projektach, ja rozumiem, projekt gdzie nie ma akcentu klubowego (którym jest nawet czcionka) może być motorem napędowym rozłamu klubu, taki nie przejdzie i takich tu nie ma, jesteśmy stąd skąd jesteśmy, chcemy to zaznaczyć, więc dlaczego nie ? zresztą dziś na spocie nie usłyszałem żadnego "nie".

gwozdz dzięki za wsparcie :)
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Szczerze to tylko tak jak by w Polsce robić drugą "Polskę" ale taką składającą się tylko z obcokrajowców.
Awatar użytkownika
gwozdz
Administrator
Administrator

Twoja wypowiedź wiele wnosi do tematu. Pomijając fakt że jest dla mnie nie zrozumiała.

Awatar użytkownika
czmc

Post autor: czmc »

każdy ma swoje zdanie...

ja jeszcze zaproponuję jedną opcje... pomysłów jest sporo na wlepkę, aby ludzie wiedzieli o co chodzi z tą grupą Lubelską:
Obrazek
Moje byłe POLO]
Obrazek
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Gwozdz
No to ci odpowiadam ze robienie wlepki grupy lubelskiej to tak jakby odłączanie się od wlepki grupy klubowej i tworzenie nowego klubu składającego się z osob ktore naleza do tego rejonu, wykorzystując tak jakby nielegalnie prawa autorskie klubowe.
Awatar użytkownika
gwozdz
Administrator
Administrator

A ja Tobie odpowiadam, żebyś czytał ze zrozumieniem. Jeśli administracja wyrazi zgodę na wykorzystanie logo klubu to żadnego problemu nie będzie, zresztą to nie pierwsza taka grupa w klubie wcześniej była WLKP i ostatnio Ekipa z W-wy. Więc bez przesady i szukania dziury w całym.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”