Skrzynie znalazłem od 1.6 za 140zl (jeszcze nie kupowałem) ale mój szalony mechanik powiedział że cieknie z skrzyni i musi kupić tam simering lub uszczelke wymienić (sam już dobrze nie pamiętam) bo nie było prawie wcale oleju w skrzyni i kapalo ,dobrze że nie jeździłem nim jak zaczęło chrzakac. Na dniach będę wiedział co i jak bo nie tylko to miałem w polowce do roboty i dlatego tak się przeciaga

Ale prawdopodobnie w srode-czwartek będzie wszystko wiadomo czy będę miał samochód czy trzeba będzie robić skrzynie
Taki mały offtop wymieniał mi cały rozrząd z pompą ,tuleje na wachaczach ,lewy wachacz (tata dojechał) i drążki kierownicze. Cena za części wyszło 500zl z kawałkiem bo ma jeszcze na części 15% zniżki więc myślę że w miarę , a za robotę dolicza 200-250zl + zbieżność ,wymiana opon na zimowe ,przegląd i niestety mój litrowy wariat wyniesie mnie ponad tysiąc :/
@offtop edit.
Tak zapytam od razu może ktoś przeglądający ten temat orientuje się jak wygląda przyciemnianie szyb folia przyciemniajaca na alledrogo i jak ten zabieg się odbywa? (Wolałbym to zrobić samemu) oraz jaki jest efekt końcowy. I jeszcze jak wygląda przyciemnienie lamp taka folia?
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka