Odłączyłem akumulator żeby go podładować. Po ponownym podłączeniu po kilku godzinach chciałem "zaprogramować" szyby (
http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=30256). Obie szyby po przekręceniu i trzymaniu klucza w pozycji otwieranian drzwi, opuściły się do końca. Potem zamknąłem drzwi i trzymając klucz w pozycji zamknij obie szyby się zamknęły. Dziś szyby nie działały (żaden przełącznik). Postanowiłem wyciągnąć w włożyć bezpieczniki odpowiedzialne za szyby. Wszystko zaczęło działać ok, ale po wyłączeniu zapłonu i ponownym włączeniu znów nic nie działa. Po ponownym wyjęciu i włożeniu bezpieczników raz działały tylko przełączniki w drzwiach kierowcy innym razem tylko u pasażera, a po wyłączeniu i włączeniu zapłonu albo to co działało wcześniej albo nic nie działa. Ogólnie WIELKI CYRK :/ Po ponownym odłączeniu akumulatora na kilkanaście minut nie dało się już ponownie "zaprogramować" szyb kluczykiem w zamku. Obecnie działa tylko guzik w drzwiach pasażera, a nie działa u kierowcy. Wszystkie przełączniki są podświetlone więc mają zasilanie. Gdzie szukać problemu?? Ktoś ma jakiś pomysł? Da się to programem VAG jakoś sprawdzić/naprawić?