Witam
Wczoraj kupiłem termostat i króciec. Naczytałem się naprawdę o tym sporo i dlatego zanim go zamontowałem to zalałem gorącą wodą w garnku. Termostat się otworzył ale już nie zamknął:/ termostat firmy GATES. Wiem że może to nie najwyższa połka ale w ASO czekałem dwa dni na zamówiony termostat i króciec i po prostu im podziękowałem za taka usługę. Dzisiaj zwracam termostat i dostaje od razu drugi i z tym nie ma problemu a moje pytanie brzmi. Jaka jest skuteczność sprawdzania tą metoda termostatów?!?!nie niszczy się w taki sposób termostatu?!może montować od razu?ten co dostane dzisiaj też sprawdzić tak samo?zalać gotująca się wodą?
EDT. Dzisiaj dostane whalera i ponawiam swoje pytanie. Gotować go wcześniej czy od razu montować?!oczywiście + króciec. pozdr
EDIT sloma92
Następnym razem proszę o oznaczenie postu danym modelem polo przed tematem w odpowiednim dziale [6N] [86c] itd, oraz sprecyzowanie tematu. W związku z tym, że temat był dość długo pomijany, przeniosłem (gotowanie termostatu nie tyczy się dokładnie danego modelu, a taki temat może być pomocny dla wszystkich) i zmieniłem temat na "bardziej przyswajalny".