tak farbą... kup sobie czarna puche na 15zl i 5min masz przyciemnione szyby... GRATULUJE POMYSLU! ;|
Ja przyciemnialem szyby sam (jednoczesnie z koleg ktory tez jezdzi Poli ale zolta)
kumpel kupi folie (na 3 szyby-caly tyl) za 30zl na allegro... zwykla folia, srednie przyciemnienie...
Ja mam zielona polowke i chcialem jakis "delikatny" odcien tej zieleni... kupilem foilie za 70zl tez na all....
najlepiej to robic w garazu.., zeby Ci syf nie nalecial podczas zakladania folii...
jest mnostwo tutoriali na ten temat jak to dobrze zrobic... nawet tu na forum jestem pewnien ze cos znajdzies... tylko troche cierpliwosci

no i zagospodaruj sobie z 3-4h czasu zeby to tak lightowo sobie zrobic... i miej jakas osobe do pomocy, bo czasem trzeba cos razem przytrzymac...
wnioski:
robilem to pierwszy raz, nawet nie widzialem jak to sie robi, tylko zasiegnalem kilku porad, przeczytalem z 3 tutoriale i sie udalo...
wiadomo: to nie bedzie tak idealnie jak u specjalisty ale 70zl a 270 to jest roznica... i jaka satysfakcja
naprawde, trzeba sie znac zeby powiedziec ze na moim aucie tą folie zakladal amator.
juz nie jeden znajomy sie zdziwil, jak sie pytal ile placilem za przyciemnianie a tu odp... yyy, ale ja to sam robilem

:D hehe, takze do dziela!