Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
 ale chyba będzie trzeba sie z sakosiem umowic na pogaduszki
 ale chyba będzie trzeba sie z sakosiem umowic na pogaduszki  jak dostane troche kucy to juz mi mysli o sprzedazy auta odlecą
 jak dostane troche kucy to juz mi mysli o sprzedazy auta odlecą  tylko dwóch rzeczy się boje - zwiększenia spalania i tego sinika nie dogrzanego coś tak mi się kojarzy że EGR chyba za to odpowiada, ale nie jestem mechaniorem nie znam się moge wam powiedzieć coś na temat projektowania zapór wodnych systemów wodociągowych czy odwodnień
 tylko dwóch rzeczy się boje - zwiększenia spalania i tego sinika nie dogrzanego coś tak mi się kojarzy że EGR chyba za to odpowiada, ale nie jestem mechaniorem nie znam się moge wam powiedzieć coś na temat projektowania zapór wodnych systemów wodociągowych czy odwodnień 

można na wiosnę próbować
 można na wiosnę próbować  u mnie jak kiedyś mierzyłem czas to był w granicach 17-18 ? coś w ten deseń
 u mnie jak kiedyś mierzyłem czas to był w granicach 17-18 ? coś w ten deseń  6N troche mniej ma bo ma troche mniej budy
 6N troche mniej ma bo ma troche mniej budy 

[/quote]
[/quote]

na razie szukam informacji - najwięcej znajdę u Łukasza, ale puki zimno musi silnik się dogrzewać
 na razie szukam informacji - najwięcej znajdę u Łukasza, ale puki zimno musi silnik się dogrzewać