Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
Wg elektryka jest ok. Bo sam to niby jak mam sprawdzić? Spalanie normalne jest ok 6.5.A sprawdzałes czy lewego powietrza gdzieś nie ciągnie, spalanie na ten silnik masz ok
Faluje albo nie faluje, niekoniecznie regularnie, nie ma zasady. Czasem zimny chodzi a ciepły czy letni faluje.a jak się rozgrzewa to schodzi z obrotów?
Jak rozumiem to to coś przy wtrysku, do czego jakaś wtyczka czy linka dochodzi.a może potencjometr ściąg go i zobacz czy ma wszystkie styki czy nie ma któregoś złamanego w żółtym polo tak miałem i falowały obroty
Mam nadzieje że aż taki niemądry to nie jest, tym bardziej że ruch ma niemały, a on w sumei jest od sprawdzanai układu paliwowego.a co elektryk ma do lewego powietrza. sam sprawdzisz dezodorantem.
Za 1200 to się kupi coś co się przemieszcza, tylko tak myślę - znowu wymieniać łożyska, amortyzatory, uszczelki, przewody, czujniki, termostat, linki.... to nie robota, w swoim się wie co siedzi (poza - niestety - tym przypadkiem). Na tą chwilę jednorazowy wydatek 1200 jest nie bardzo możliwy, raczej później, mimo tego i tak cena wg mnie jest podejrzanie wysoka.za 1200zl to kupisz caly samochod wiec niech nie przesadza.
Mechanik jest ok, ale niestety powiedział że on już nic nie wymyśli (ostatnio zmieniał wtrysk na inny), że raczej do elektryka bo on nie ma przyrządów. Ten mechanik zajmował się całą resztą co była do wymiany i jest ok.zmien mechanika