czy w tym modelu( i w następnym)... były dostępne siedzenia tradycyjne i takie półkubełkowe coś jak w golfach? W golfach GT i GTI były bardzo wygodne siedzenia(w porównaniu do tych z innych wersji), a w Polo jak to było?
Tak. Siedzenia były zwykłe, półkubełki oraz skórzane półkubełki w różnych kolorach (czarne, czarne boki + środki: niebieskie, czerwone, zielone, żółte).
[quote=""sle""]ok, a te z silnikiem 1.4TDI miały te półkubełki? Da się to jakoś w oznaczeniu poznać czy trzeba każdy indywidualnie sprawdzić?[/quote]
Tutaj były klocki Lego jeżeli chodzi o wyposażenie. Ja np. mam wersję Basis czyli wszystko ręczne i normalne siedzenia, ale mam dorzucony fabryczny climatronic i komplet tarcz. Trzeba indywidualnie sprawdzać wszystkie. Ewentualnie możesz właściciela poprosić aby wysłał Ci numer VIN albo kody wyposażenia (w książce przeglądów serwisowych jest wydruk wklejony na samym początku) a wtedy już można powiedzieć co było.
zwykłe taborety - wersje basis, comfortline
półkubełki materiał/skóra - często w wersji trendline lub highline, często wersje 100ps, zawsze w 125ps (gti)
kubełki recaro skóra - wersja colour concept
dodam, że wszystkie skórzane fotele w 6N2 są fabrycznie podgrzewane, niezależnie czy recaro z CC czy półkubełki
dzięki chłopaki za informację. Czyli będę szukał z tymi lepszymi siedzeniami jak już.
Mam takie w golfie 2 .... no i się przyzwyczaiłem do tego typu wygód