[6n2] siedzenia zwykłe i pół kubełki?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

s
sle
Newbie
Newbie

[6n2] siedzenia zwykłe i pół kubełki?

Post autor: sle »

czy w tym modelu( i w następnym)... były dostępne siedzenia tradycyjne i takie półkubełkowe coś jak w golfach? W golfach GT i GTI były bardzo wygodne siedzenia(w porównaniu do tych z innych wersji), a w Polo jak to było?
Awatar użytkownika
sabled
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: sabled »

Tak. Siedzenia były zwykłe, półkubełki oraz skórzane półkubełki w różnych kolorach (czarne, czarne boki + środki: niebieskie, czerwone, zielone, żółte).
Obrazek
s
sle
Newbie
Newbie

ok, a te z silnikiem 1.4TDI miały te półkubełki? Da się to jakoś w oznaczeniu poznać czy trzeba każdy indywidualnie sprawdzić?
Awatar użytkownika
sabled
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: sabled »

[quote=""sle""]ok, a te z silnikiem 1.4TDI miały te półkubełki? Da się to jakoś w oznaczeniu poznać czy trzeba każdy indywidualnie sprawdzić?[/quote]
Tutaj były klocki Lego jeżeli chodzi o wyposażenie. Ja np. mam wersję Basis czyli wszystko ręczne i normalne siedzenia, ale mam dorzucony fabryczny climatronic i komplet tarcz. Trzeba indywidualnie sprawdzać wszystkie. Ewentualnie możesz właściciela poprosić aby wysłał Ci numer VIN albo kody wyposażenia (w książce przeglądów serwisowych jest wydruk wklejony na samym początku) a wtedy już można powiedzieć co było.
Obrazek
j
jarek311086
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: jarek311086 »

a jeśli chcesz te wygodne to od golfa III gt/gti pasują podobno bez rzeźby pzdr.
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

zwykłe taborety - wersje basis, comfortline
półkubełki materiał/skóra - często w wersji trendline lub highline, często wersje 100ps, zawsze w 125ps (gti)
kubełki recaro skóra - wersja colour concept

dodam, że wszystkie skórzane fotele w 6N2 są fabrycznie podgrzewane, niezależnie czy recaro z CC czy półkubełki
s
sle
Newbie
Newbie

dzięki chłopaki za informację. Czyli będę szukał z tymi lepszymi siedzeniami jak już.
Mam takie w golfie 2 .... no i się przyzwyczaiłem do tego typu wygód ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”