Witajcie. macie moze jakis patent zeby wyciagnac przednie lampy ? mam jeden migacz do wysuszenia, no i cos ciemno mi na drodze jak jade. jak zapodam 'dlugie' to uciekaja w kosmos:D moze sie cos poprzestawialo.
wyjmujesz kierunki oba, zdjemujesz grila razem z listwą(2 śrubki pod kierunkami), potem odkrecasz 2 śruby od lapmy gwiazdką na górze i 1 jest patrząc od frontu na dole między zderzakiem a lampą, dojść trzeba długim kluczem.
[quote="xdavvex"]Dzieki bubel69 a macie jakies propozycje co do lepszego oswietlenia? [/quote]
Zależy czy chcesz zmieniać całe lampy czy tylko żarówki - jeśli te drugi to tematów o tym było już że hoho, od siebie tylko dodam że jeżdżę na Philips Extreme (dają jasne żółte światło) i nie zamieniłbym ich na żadne inne.
Co do zmiany lamp to na soczewkach (miałem "nieszczęsne" Sonary Angel Eyes) było dużo lepiej niż na ori lampach, z tym że trzeba się przyzwyczaić, bo przy soczewce jest dość ostro zaznaczona granica światła.
Gdy wyjmiesz lampe, z tyłu jest ręczna regulacja. Ustaw je tak, żeby świeciły jak trzeba - podstaw sobie kawałek kartonu czy coś i zobacz na wysokość oraz czy sa równo ustawione. A po 2 to prawda, powinny być zarówki H4.
tez mam Angel Eyes lefrektorow nie chce zmieniac, tylko nie wiem czy one sa brudne od srodka czy co.. jakis powod musi byc tego ze one tak kiepsko swieca...
[quote="xdavvex"]tez mam Angel Eyes lefrektorow nie chce zmieniac, tylko nie wiem czy one sa brudne od srodka czy co.. jakis powod musi byc tego ze one tak kiepsko swieca...[/quote]
są po prostu ci...lowe . Pogódź sie z tym faktem, że chinskie lampy nigdy nie beda swiecić jak oryginał