Witam.
Kupiłem sobie białe boczne kierunki. Napisane było że pasują do Polo i faktycznie pasują ale nie ma jak podpiąć starych żarówek. Dodam że kupiłem same klosze.
tak to wygląda:
Ma ktoś jakiś pomysł??
Da się przełożyć stare mocowanie żarówki?? Jak nie to gdzie mogę kupić takie pasujące do tego??
Pozdrawiam
Nie da sie wykrecic. Mialem podobny problem. To sa kierunki do nowszych polo. Sa juz na allegro takie w ktorych da sie wykrecic to wystajace i sa wtedy do starszych modeli ale widze ze kolega o tym nie wiedzial. Mnie sie udalo rozwiazac ten problem ale bylo to malo profesjonalne (narazie rok sie trzymaja i nie paruja). Jesli nikt inny nie poda jakiegos pomyslu to jutro opisze jak ja to zrobilem. Mozna tez sie pokusic o kupienie oprawek z nowszego modelu i ciecie kabli.
edit
[quote=""Artpolo""]
Wyciąć odpowiedni otwór i zrobić na obejmę.[/quote]
Dokladnie tak to zrobilem. Wycialem otwor w tych bialych (tak zeby ten grubszy/wystajacy "pierscien" zostal nie ruszony/plaski bo do niego bedzie przylegac uszczelka) i ucialem te zabki wystajace z wtyczki. Polaczylem calosc i skleilem taka super mocna srebrna tasma. Tak jak wspominalem trzyma sie juz rok i nie paruje ale mam swiadomosc ze odwalilem troche fuszerke ale innego pomyslu nie mialem i nie mam zeby to "poprawic".
Ostatnio zmieniony 05 maja 2010, 21:45 przez Bartosz85, łącznie zmieniany 1 raz.
Chodzi mi o to aby usunąć ten dzynks aby ładnie założyć oprawkę z uszczelką i zrobić jakąś formę zatrzasku - spinki - obejmy.
Można mocowania wkleić jakimś distalem czy czymś. Zapiąć i już.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee