Zawieszenie gwintowane FK czy ...

Coś nie działa? Nie wiesz jak uporać się z usterką bądź problemem technicznym w Twoim polo? To właściwy dział,by zadać pytanie.

Moderator: Global Moderator

Awatar użytkownika
madxmad
Mały interesant
Mały interesant

Zawieszenie gwintowane FK czy ...

Post autor: madxmad »

Znalazłem aukcję na alldrogo

http://allegro.pl/item817695563_zawiesz ... a_6k2.html

Moje pytanie jest takie. Warto kupic uzywanego FK czy też dołożyć i zakupić TA - TECHNIX - a ?
Używane ma być do jazdy codziennej nie na zloty. Bo seryjne zawieszenie to mnie za mocno "buja" i musze coś z "tym"
zrobić.
Była CZARNA WDOWA jest BIAŁA DAMA
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

osobiście kupiłbym FK
dobra cena nawet
już wiele słyszałem od uzytkowników o Ta Technixsie i powiem tyle nie założyłbym tego ...
Ostatnio zmieniony 01 gru 2009, 19:19 przez vwkas18, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

madxmad
jesli do jazdy na codzien, a ma byc twardsze (czyt. nie za twarde) - to polecam jakis kit - 60/40 optymalnie
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

FK zdecydowanie - wklady amorków robi dla FK firma Koni
Awatar użytkownika
madxmad
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: madxmad »

To teraz jak usłyszałem tych kilka głosów to wiem że mój wybór jest słuszny - czyli gwint FK. Zanim zadałem to pytanie poszperałem na tym forum i na innych co inne osoby sądzą o tej firmie. Mi osobiście się wydawała bardziej znana niż TA czy też GtCupline. Gdzieś o niej słyszałem ale nie bardzo mogłem sobie przypomnieć gdzie. :angry2: Nawet przejrzałem moje stare numery GT - czy nie ma tam czegoś konkretnego o tej firmie.

Paffcio

Miałem kita już w poprzedniej Poli 2F a zawsze marzyłem o gwincie - to po pierwsze, a po drugie możliwość regulacji wysokości.

Wszystkim dziękuję za pomoc w podjęciu decyzji

Miało być Fk, ale się okazało że to TA - Technix. Dostałem jednak przeprosiny na maila - zadałem prędzej sprzedającemu kilka pytań - i ofertę na zakup tego zawieszenia i jestemw kropce. Za prawie nowy zawias na innej jego aukcji rabat 40 zł i pokrycie kosztów przesyłki.
No i się zastanawiam nad tym.
Była CZARNA WDOWA jest BIAŁA DAMA
ODPOWIEDZ

Wróć do „100 technicznych pytań do...”