Moje pytanie jest takie. Warto kupic uzywanego FK czy też dołożyć i zakupić TA - TECHNIX - a ?
Używane ma być do jazdy codziennej nie na zloty. Bo seryjne zawieszenie to mnie za mocno "buja" i musze coś z "tym"
zrobić.
To teraz jak usłyszałem tych kilka głosów to wiem że mój wybór jest słuszny - czyli gwint FK. Zanim zadałem to pytanie poszperałem na tym forum i na innych co inne osoby sądzą o tej firmie. Mi osobiście się wydawała bardziej znana niż TA czy też GtCupline. Gdzieś o niej słyszałem ale nie bardzo mogłem sobie przypomnieć gdzie. :angry2: Nawet przejrzałem moje stare numery GT - czy nie ma tam czegoś konkretnego o tej firmie.
Paffcio
Miałem kita już w poprzedniej Poli 2F a zawsze marzyłem o gwincie - to po pierwsze, a po drugie możliwość regulacji wysokości.
Wszystkim dziękuję za pomoc w podjęciu decyzji
Miało być Fk, ale się okazało że to TA - Technix. Dostałem jednak przeprosiny na maila - zadałem prędzej sprzedającemu kilka pytań - i ofertę na zakup tego zawieszenia i jestemw kropce. Za prawie nowy zawias na innej jego aukcji rabat 40 zł i pokrycie kosztów przesyłki.
No i się zastanawiam nad tym.