Mk3 cabrio by christopherek

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

patyczak0r
tylko, że to nie to auto :D
Awatar użytkownika
patyczak0r
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: patyczak0r »

Wiem, wstawilem ot tak :D od razu pomyslalem o golfie christopherka, by mial sie na czym wzorowac, bo to jest imo srogie :D
Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

jedyne co w tym aucie podoba mi sir to fotele recaro i jak trafie w dobrej cenie to tez kupie i dam do obszycia,a tak tamto cabrio jak dla mnie za czerwone ze az oczy bolą
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

zacny golfik :oki: podoba mi się
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

i jak? numery wskoczyły te co trzeba? :D
Awatar użytkownika
christopherek

Tak doczekalem sie i blachy sa te co chcialem,teraz czekaja do wiosny wtedy zaloze i szybko do Sakosa na poprawki i dolozenie to co zakupilem
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
christopherek

autko w zimę nie jeździło i jeszcze odpoczywa bo zapowiadają śniegi.w międzyczasie zakupiłem halogen co prawda białe ale będę je robic na czarno żeby pasowały do wszystkiego,przełacznik zespolony w opcji full i kawał wiązki do halogenów.oprócz tego autko miało jakąś dziwną końcówkę tłumika i nie brzmiało jak chciałem więc żeby poprawić dzwięk zakupiłem końcowy tłumik ulter sport :grin:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Nie będzie już pomarańczowych kierunków ,wszystko będzie black i tak zostaje.nowe warszawskie blaszki już czekają a też są ciekawe:-)
Awatar użytkownika
Matti 6n

Post autor: Matti 6n »

[quote="christopherek"] kupiłem sobie weekendową zabawkę;jest nim mk3 1.8 adz cabrio :crazy: [/quote]

Śliczna ta weekendowa zabawka :grin:
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

[quote="christopherek"]oprócz tego autko miało jakąś dziwną końcówkę tłumika i nie brzmiało jak chciałem więc żeby poprawić dzwięk zakupiłem końcowy tłumik ulter sport :grin:
Obrazek[/quote]
oj obawiam się, że dopiero teraz to nie będzie brzmiało, tzn. będzie w sposób charakterystyczny dla większości golfóf czy :cool2:
Awatar użytkownika
TOFIK_6n2
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: TOFIK_6n2 »

Borek

BuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUU >>>>>BAM>>>> BUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuUUUUUUU >>>>Bam>>>> :P
Tofolot 6n2 1.4 16V AUA ~120 KM 146 Nm

Moje Polo: http://www.vwpoloklub.pl/forum/viewtopi ... 12&start=0

-Zlot PKP Ślesin 2012 2 miejsce Auto Zlotu
-Zlot PKP Ślesin 2012 1 miejsce najniższe Polo 6n2
-1 Zlot Miłośn
Awatar użytkownika
christopherek

mysle ze bedzie lepiej brzmialo niz jest teraz jakas dospawana koncowka.ma nie byc glosno tylko basik ma byc :grin:
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Krzychu, będzie głośno :D Ultery do cichych nie należą :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
christopherek

byc moze ale chcialem tez zeby bylo glosniej bo tak to taka pierdziawka ten tlumik byl.zobaczymy snieg odpusci na dobre wtedy auto wyladuje u Sakosa i Matka i beda rezac
Awatar użytkownika
christopherek

wczoraj Sakos w końcu znalazł lukę w swoim monster garage i wtoczyłem się cabrio na wiosenne porządki.Na pierwszy ogień poszedł olej,filtr oleju i powietrza
Obrazek
Obrazek
Obrazek
i nareszcie filtry Filtrona pożegnałem z auta
Przy okazji wymieniony został termostat bo drażniło mnie jak temperatura na budziku skakała,ale miała prawo bo okazało się że termostat siedział z 96 roku:-)
a tu nowy
Obrazek
Najbardziej jednak zadowoleni jesteśmy z prac nad końcowym tłumikiem,jak się okazało środkowy i końcowy był założony Walker ale końcowy po prostu się wysypał cały i zostało wygłuszenie(dlatego tak głośno pracował),natomiast poi założeniu Ultera jest bardzo przyjemny dźwięk który nie wyje,nie ryczy i da się normalnie z nim jeździć-za to kufer z nim ładnie wygląda
Obrazek
W międzyczasie wpadł nowy akumulator Bosch bo stary to padlinowata Centra czy coś innego i wyzionął ducha
Obrazek
Zonie do avanta na lato też założyłem 17" z nową oponką 215/45/17 i dystansem 18mm żeby równie ładnie audiczka się toczyła
Obrazek
A tu małe spy foto tego co się dzieje w drugim garażu u Łukasza i Mateusza:-)
Obrazek
Obrazekwczoraj wskoczył silnik ale więcej nie będę zdradzał:-)
Niestety dziś rano ujrzałem taki widok-nowy Nankang po przebiegu 500km puścił powietrze więc zaraz do wulkanizatora trzeba uderzyć
Obrazek
Obrazek
Pozostało podłączyć halogeny i pokręcić trochę gwintem ale przed majówką dam radę
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Najs, widzę, że Matka GT dostaje drugie życie :D Po weekendzie zawita do chłopaków kolega na mały "zastrzyk mocy" :D
A Gulf dobrze się prezenci. Tylko chyba coś musiz dać ciśnienie większe w kołach.
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta inne niż polo”