wczoraj Sakos w końcu znalazł lukę w swoim monster garage i wtoczyłem się cabrio na wiosenne porządki.Na pierwszy ogień poszedł olej,filtr oleju i powietrza

i nareszcie filtry Filtrona pożegnałem z auta
Przy okazji wymieniony został termostat bo drażniło mnie jak temperatura na budziku skakała,ale miała prawo bo okazało się że termostat siedział z 96 roku:-)
a tu nowy

Najbardziej jednak zadowoleni jesteśmy z prac nad końcowym tłumikiem,jak się okazało środkowy i końcowy był założony Walker ale końcowy po prostu się wysypał cały i zostało wygłuszenie(dlatego tak głośno pracował),natomiast poi założeniu Ultera jest bardzo przyjemny dźwięk który nie wyje,nie ryczy i da się normalnie z nim jeździć-za to kufer z nim ładnie wygląda

W międzyczasie wpadł nowy akumulator Bosch bo stary to padlinowata Centra czy coś innego i wyzionął ducha

Zonie do avanta na lato też założyłem 17" z nową oponką 215/45/17 i dystansem 18mm żeby równie ładnie audiczka się toczyła

A tu małe spy foto tego co się dzieje w drugim garażu u Łukasza i Mateusza:-)

wczoraj wskoczył silnik ale więcej nie będę zdradzał:-)
Niestety dziś rano ujrzałem taki widok-nowy Nankang po przebiegu 500km puścił powietrze więc zaraz do wulkanizatora trzeba uderzyć

Pozostało podłączyć halogeny i pokręcić trochę gwintem ale przed majówką dam radę
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706