Alwaro89

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Alwaro89
Początkujący
Początkujący

Post autor: Alwaro89 »

No dobra, wasze wypowiedzi dały mi dużo do myślenia i dzisiaj wpadłem na pomysł aby coś zmienić...
teraz wygląda tak...
Obrazek
A taki jest mój pomysł na zmiany (tak na szybko zrobione)...
Obrazek
Co o tym sądzicie???
Umc!!! Umc!!! Bo bez tuningu to nie ma jeżdżenia... haha :)
C
Cyprys
Początkujący
Początkujący

Post autor: Cyprys »

mi sie dalej nie podoba :)
Moim zdaniem wywal wszystkie te chromowane listewki i daj ori czarne, a jeśli tak upadłeś sie na ten bed look to zrób go ale skromniejszy nie tak mocno zachodzący
do tego wywal chromowane lusterka i daj zwykłe
do tego najchętniej zmienił bym felgi jest mnóstwo ciekawych propozycji za małą kase i oponki 195/45 albo nawet 185/45 a jeśli kasa nie pozwala to chociaż daj dystanse żeby te koła nie były tak schowane tylko były na równo z budą
choć moim zdaniem najlepszy efekt dają inne felgi i dystanse jeśli trzeba będzie Dla przykładu:
http://www.allegro.pl/item628262246_bbs ... e_gti.html
mimo ze na pierwszy rzut oka szału nie robią to oto przykład że na poli z ładną glebą mogą na prawe wyglądać ciekawie
viewtopic.php?f=6&t=3137

Pójdziesz w styl który ci się podoba ja tylko proponuje :)
Awatar użytkownika
baros21
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: baros21 »

Słuchaj się kolegi cyprysa bo mądrze prawi :) a jeżeli chodzi o te felgi z allegro to u mnie możesz zobaczyć jak wyglądają na 6N przy minimalnej glebie - 30 .
Pzdr
C
Cyprys
Początkujący
Początkujący

to był tylko taki przykład na szybko jest mnóstwo ciekawych felg które może na poczatku nie robia szału i nie wyglądaja jak z need for speeda ale to nie o to chodzi, muszą komponować się z całym autem i stylem a jak nie checsz sie powtarzac to sądze że to ejst dobra propozycja:
http://moto.allegro.pl/item619784659_or ... obacz.html
wystarczy zmiana rozstawu i wypolerować je na lustro, a w miejsce znaczku mercedesa przykleic VW i za niewielką kase mozna miec ładne kółko, nietypowe i uważam ze pasujące
Wiele ludzi oburza się że łatwo gadac ale kasa się liczy wiec tu masz przykład że za niewielką kase tez mozna efekt ładny uzyskac nie koniecznie wydajac 4000zł za felgi

pozdro
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

dobrze prawiom:) kurczę czemu nie widziałem tych mercedesów wcześniej :D ja za swoje 13" dałem 900zł no ale z ooponkami i w b.dobrym stanei są :D ale te merce:D wracając do badlooku twojego, to najpierw zdejmij brewki :D jeśli chcesz badlook to taki delikatny tak jak chłopaky piszą ;)
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

[quote="Alwaro89"]Forum jest po to aby wyrazić swą opinię, [/quote]
Wiec wyrazam :P
Chromy WON!
A badlook, to juz taka wioska, ze slow brakuje. Po co takie cos? Ani to ladne, ani fajne, a do tego jeszcze przyslania reflektor i przez to gorzej swieci.
W sumie, zastanawiam sie jak auta z badlookiem przechodza przeglad. To jest cos na ksztalt "stowka za przeglad, stowka za przymkniecie oka"?
C
Cyprys
Początkujący
Początkujący

[quote="Kubrick"]
A badlook, to juz taka wioska, ze slow brakuje. Po co takie cos? Ani to ladne, ani fajne, a do tego jeszcze przyslania reflektor i przez to gorzej swieci.[/quote]

wole już bad looka niż ten chrom w zderzaku czy na lusterkach :) a jak jest skromny delikatny bad look to nie ma takiej tragedii
wioską jest raczej imitacja bad looka poprzez brewki
ja bym tego w swoim aucie nie zrobił ale inni lubią i uważam ze dobrze zrobiony jest jeszcze w granicach smaku (no chyba ze ktoś go robi w daewoo tico:))

[quote="Kubrick"]W sumie, zastanawiam sie jak auta z badlookiem przechodza przeglad. To jest cos na ksztalt "stowka za przeglad, stowka za przymkniecie oka"?[/quote]
a ja się zastanawiałem jak moje auto przeszło przegląd: wydech przelot spalinami śmierdziało na całej hali, jak gazował to aż szyby drżały od hałasu a gdy blow off zaświszczał facet sie wystraszył ze coś pod maską urwało, ledwo wjechałem na kanał przez glebe, na tylnej kanapie roolbar a jak maske podniosłem to pan się za głowe chwycił, nie wspominając o tym że dzrwi pod audio sa tak przygotowane że pan myślał że ebtonem je zalałem wieć nie dramatyzuj z bad lookiem bo przeglądy przechodza takie graty ze szkoda gadac :)
Awatar użytkownika
Alwaro89
Początkujący
Początkujący

Autko teraz będzie przechodzić zmiany i mam pytanie... Z czego dopasować jakiś ładny szerszy hokej do mojego zderzaka??? Pasuje bez żadnych przeróbek z golfa 3 gti??? A z czego jest ten hokej i gdzie i za ile można go dostać???
Obrazek
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Lobuz »

wszystkie będą pasowac tylko trzeba je dopasować;p
A ten jest z seata ibizy albo cupry już nie pamiętam jakiego ale na pewno z seata.
b
bartezz
Początkujący
Początkujący

Post autor: bartezz »

wieś napędza wieś... :eek: Nie moge sie doczekac, jakie beda kolejne modyfikacje.... :-D
Awatar użytkownika
NobySun
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: NobySun »

Skoro wrzuciłeś zdjęcia poli to po to żeby ktoś się na ich temat wypowiedział.
Chrom... ... odciąga wzrok od całej reszty! (a więcej to ci już koledzy napisali).
Audio - miałeś frajdę w składaniu, montowaniu? OK, ale nie zmuszaj innych do tego by pokochali je tak jak Ty. Z czasem coś podpatrzysz, poczytasz ulepszysz. Powodzenia!
Alu... kolorek blachy masz fajny, znaleźć, odnowić jakieś rarytasy i lansować się już można!
pisałeś coś o dystansach... jakiej są szerokości?

Szerokich i gładkich nawierzchni życzę!!
Awatar użytkownika
Alwaro89
Początkujący
Początkujący

Powiadacie że z Cupry... Nigdzie nie widziałem do kupienia tej dokładki a jest naprawdę fajna... Zastanawiam sie nad z golfa 3 gti, ale ta mi się bardziej podoba... no i tą z golfa trzeba chyba przerabiać jeśli się nie mylę...
bartezz
Ocenisz jak będą zdjęcia... Teraz wpadło trochę kasy to można zrobić coś konkretnie...

Nie mam teraz żadnych dystansów, chciałem dawać 25mm przód i tył, ale jednak alusy idą na sprzedasz... A poluje na Borbety BS 15" 8j przód i tył, ale ciężko o takie używki...
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Lobuz »

http://moto.allegro.pl/item668651596_se ... rzaka.html jeśli się nie mylę to jest ta dokładka.
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote="Alwaro89"]Autko teraz będzie przechodzić zmiany i mam pytanie... Z czego dopasować jakiś ładny szerszy hokej do mojego zderzaka??? Pasuje bez żadnych przeróbek z golfa 3 gti??? A z czego jest ten hokej i gdzie i za ile można go dostać???
Obrazek[/quote]

dokladka Ibiza Cupra, do kupienia w kazdym ASO za niewiele ponad 100zł
Awatar użytkownika
daniel0407
Początkujący
Początkujący

Post autor: daniel0407 »

wieś tańczy i śpiewa
wywal ten tesco tjunik :angry2:
plus za gwint, szerokie zderzaki,
felgi ujdą jeszcze w tłoku
dokladka z ibizy? git pomysł :good: