[quote="Kubrick"]
A badlook, to juz taka wioska, ze slow brakuje. Po co takie cos? Ani to ladne, ani fajne, a do tego jeszcze przyslania reflektor i przez to gorzej swieci.[/quote]
wole już bad looka niż ten chrom w zderzaku czy na lusterkach

a jak jest skromny delikatny bad look to nie ma takiej tragedii
wioską jest raczej imitacja bad looka poprzez brewki
ja bym tego w swoim aucie nie zrobił ale inni lubią i uważam ze dobrze zrobiony jest jeszcze w granicach smaku (no chyba ze ktoś go robi w daewoo tico:))
[quote="Kubrick"]W sumie, zastanawiam sie jak auta z badlookiem przechodza przeglad. To jest cos na ksztalt "stowka za przeglad, stowka za przymkniecie oka"?[/quote]
a ja się zastanawiałem jak moje auto przeszło przegląd: wydech przelot spalinami śmierdziało na całej hali, jak gazował to aż szyby drżały od hałasu a gdy blow off zaświszczał facet sie wystraszył ze coś pod maską urwało, ledwo wjechałem na kanał przez glebe, na tylnej kanapie roolbar a jak maske podniosłem to pan się za głowe chwycił, nie wspominając o tym że dzrwi pod audio sa tak przygotowane że pan myślał że ebtonem je zalałem wieć nie dramatyzuj z bad lookiem bo przeglądy przechodza takie graty ze szkoda gadac