[quote=""ThundeR""]Felunek na nowy sezon [/quote]
Środek w jakiś ciemny/inny kolor, ostra polerka rantu i coś z nich ciekawego będzie Na aucie prezentują się dużo lepiej niż luzem
ranty zawsze można założyć, ale zależy co nadziejesz na te fele ? dekielków nie założyłeś specjalnie czy wolisz bez? i tak coś pewnie wykombinujesz grubaśnego Oby!
do takich hebli trzeba serwo i pompę wymienić... masz już na tyle tarcze?? bo też by się przydały. Nie wiem czy te hamulce to lekka przesada. Buda Polo nie waży nie wiadomo ile a przy takim zestawie hamulcowym może się okazać że będzie system 0... 1... poza tym przy 280mm 14" już nie wciśniesz.
Zwrotnica gti od polo może być, tylko sprawa sprowadza się do jarzma. Nie wiem czy nie będziesz musiał go czasem sztukować.
Potrzebujesz opinii, porady technicznej pisz na gg lub PW
[quote=""limpek""]
Zwrotnica gti od polo może być, tylko sprawa sprowadza się do jarzma. Nie wiem czy nie będziesz musiał go czasem sztukować.[/quote]
Jarzmo z G60 i podchodzi P&P pod zwrotnice z GTI.
Swap na 280mm to bardzo częsty zabieg w 6N2 GTI i czytając różne fora widzę, że ludzie często go stosują, bo wrzucasz jarzma z G60, klocki i tarcze i różnica w hamowaniu między 256 a 280mm jest bardzo duża.
Oczywiście 15'' felga to wtedy minimum