Panowie mam taki problem mam wode pod dywanikiem na tylnym miejscu (podłoga oczywiście) po stronie pasażera. Tylko tam zebrała mi sie woda. Reszta dywaników sucha. Uszczelki wydają sie być ok pod spodem auta też. W ciągu 2 dni zebrało mi sie tyle wody że jak kałuża pluskało. Nie wiem czy to zebrało sie na postoju w nocy czy dzień wcześniej gdy auto było ruszane. Polo 98r 3d.Co to może być??
Miałem problem z wlewaniem się wody z przodu od strony pasażera. Po wysuszeniu podłogi pod dywanikiem przedniego pasażera zauważyłem, że woda przepłynęła też do tyłu samochodu. Po rozwiązaniu problemu z zatkanym odpływem obok filtra kabinowego, z przodu i z tyłu już nie miałem nigdy mokro.
[quote="maydaywisnia®"]Panowie mam taki problem mam wode pod dywanikiem na tylnym miejscu (podłoga oczywiście) po stronie pasażera. Tylko tam zebrała mi sie woda. Polo 98r 3d.Co to może być??.[/quote]
A ile dzwi ma autko pisz wszystko.poszukaj tam może zaślepka technologocznych otworów sie straciła i koło ci tam wode wciska.
U mnie jest podobnie tylko od strony kierowcy. Zgubiłem gumowy korek z podłogi i tu pojawia się moje pytanie: Gdzie można taki korek dokupić? (sklep, allegro, szrot?) A może zakleić dziurę domowym sposobem - czymkolwiek byle było szczelne? Te otwory w podłodze to spełniają jakąś inną rolę poza przepuszczaniem wody do środka i wnerwianiem porządnych ludzi?