dziwne miejsce zalania auta

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
maydaywisnia®
Początkujący
Początkujący

dziwne miejsce zalania auta

Post autor: maydaywisnia® »

Panowie mam taki problem mam wode pod dywanikiem na tylnym miejscu (podłoga oczywiście) po stronie pasażera. Tylko tam zebrała mi sie woda. Reszta dywaników sucha. Uszczelki wydają sie być ok pod spodem auta też. W ciągu 2 dni zebrało mi sie tyle wody że jak kałuża pluskało. Nie wiem czy to zebrało sie na postoju w nocy czy dzień wcześniej gdy auto było ruszane. Polo 98r 3d.Co to może być??
było polo 6n 1.4, jest fabia 1.9TDI
g
gilles
Początkujący
Początkujący

Post autor: gilles »

Miałem problem z wlewaniem się wody z przodu od strony pasażera. Po wysuszeniu podłogi pod dywanikiem przedniego pasażera zauważyłem, że woda przepłynęła też do tyłu samochodu. Po rozwiązaniu problemu z zatkanym odpływem obok filtra kabinowego, z przodu i z tyłu już nie miałem nigdy mokro.
D
Dziadek13
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Dziadek13 »

[quote="maydaywisnia®"]Panowie mam taki problem mam wode pod dywanikiem na tylnym miejscu (podłoga oczywiście) po stronie pasażera. Tylko tam zebrała mi sie woda. Polo 98r 3d.Co to może być??.[/quote]
A ile dzwi ma autko pisz wszystko.poszukaj tam może zaślepka technologocznych otworów sie straciła i koło ci tam wode wciska.
Obrazek
Awatar użytkownika
maydaywisnia®
Początkujący
Początkujący

napisałem 3d korek dopiero odbezpieczyłem jak wylewałem wode.
D
Dziadek13
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Dziadek13 »

[quote="Dziadek13"]A ile dżwi ma autko pisz wszystko[/quote]
No i ???
Awatar użytkownika
maydaywisnia®
Początkujący
Początkujący

kolega 3d pisze poraz kolejny!! tzn 3drzwiowe mam autko! myśl albo nie rób za joba bo zrobie to ja!
s
sosik36
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: sosik36 »

U mnie jest podobnie tylko od strony kierowcy. Zgubiłem gumowy korek z podłogi i tu pojawia się moje pytanie: Gdzie można taki korek dokupić? (sklep, allegro, szrot?) A może zakleić dziurę domowym sposobem - czymkolwiek byle było szczelne? Te otwory w podłodze to spełniają jakąś inną rolę poza przepuszczaniem wody do środka i wnerwianiem porządnych ludzi? ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”