sa niby jeszcze jakies obejmy ktore sciagaja sprezyny i niby jest nizej ale kto wie co to jest warte
:commando: jeszcze gorsza opcja niż cięte sprężyny :butcher:
Zamiast narażac siebie i innych użytkowników drogi na takie patenty lepiej poczekaj, dozbieraj kasiorkę i kup sprężyny, zawsze możesz od kogoś z klubu w dobrej cenie wydębić używane.
u mnie do amorków tylnych (kit MTSa) dołożone były takie talerzyki na których opiera się sprężyna od dołu - ustawiając je wyżej/niżej regulujesz wysokosć zawiasu. Nie wiem tylko czy do każdego amora takie pasują czy coś trzeba przerabiać??
Sprzedaj jeden kpl i juz masz trochę kasy odłożonej
nie skracaj - będzie się to z d... prowadzić, sprężyna ma pracować wszystkimi zwojami a tak zmieniasz jej warunki całkowicie, nie wspominając o wytrzymalości takiego patentu - większe obciążenie przy mniejszej ilości zwojów!!!!
[quote=""Skfarek""]Sprzedaj jeden kpl i juz masz trochę kasy odłożonej [/quote]
hmm chyba masz racje mam tam troche czesci do Polo na sprzedaz srodek pakiet GT ten na obkoło auta i kasa moze wpadnie
[quote=""bruczyk""]Używane sprężyny pewnie kupisz za 150zł a za gola budę z tego coupe co masz na części na złomie pewnie więcej dostaniesz[/quote]
a za pakiet na coupe?? te plastiki progi nadkola itp ?? ile moge dostać
znajomy który chciał też zaoszczędzić na zawiasie w Civicu, kupił ten bądziew z allegro co niby skręca się obejmą dwa zwoje. Wytrzymało niecały tydzień. A jak wystrzeliło to chyba w kosmos. Rozwaliło nadkole, błotnik i uszkodziło oponę. Nie polecam takich wynalazków, można zabić siebie, a co gorsza kogoś innego..... Lepiej poczekać trochę czasu, uskładać trochę monety i kupic KIT-a. Jak się z nim spotkam to zrobię foto jakie spustoszenie robi taki wynalazek jak coś pójdzie nie tak.....
Potrzebujesz pomocy w doborze opon lub felg? Pisz na PW lub na gadu.
Ślesin \'09 Najstarsze Polo Zlotu
"Mam zawieszenie za które ten samochód lubi mój dentysta i silnik za który u