Jestem nowy więc nie krzyczcie, że nie szukałem bo szukałem ale nie znalazłem

Wczoraj gdy tak pięknie padał deszcz przez cały dzień po pracy gdy wracałem do domu przy włączonej wentylacji i nagrzewaniem środka samochodu (nie posiadam klimy) przy mocnych skrętach słyszałem syczenie z nadmuchu i po chwili taka jakby nadmuch się zmniejszył i siła nadmuchu się zmniejszyła :/, a niedawno wymieniłem filtr przeciwpyłkowy bo strasznie parowały szyby po wymianie filtra parowania nie było. Po dziwnym zmniejszeniu nadmuchu podczas jazdy znowu momentalnie parowanie zaczęło występować :-(. Po dojechaniu do domu zauważyłem, że na dywaniku pasażera jest mokro i dużo wody przyłożyłem rękę i cały dywanik nasiąknięty wodą można go było wykręcać pod spodem dywanika na tapicerce to samo cała mokra :-(.
Zacząłem szukać i znalazłem, że mokro zaczyna się od góry z lewej strony nóg pasażera, a po chwili zauważyłem też, że woda kapie a nawet lekko leci ciurkiem przy dziurce prawdopodobnie jest to dmuchawa na nogi :-(
Skąd tam woda, jak ją usunąć, jak najlepiej pozbyć się mokrej tapicerki, żeby nie zgniła :/? Gdzie znajdują się kanaliki odprowadzające wodę bo przypuszczam, że to one się zapchały?