[quote=""dulu1""]Wieczorem jak znajdę trochę czasu to to sprawdzę. A jeżeli by się okazało że zasilenie i kabel anteny jest, to wtedy za założenie zabiorę się sam

dlatego ma jeszcze jedno pytanko, jak Rozebrać tapicerkę drzwi, i te trójkąciki w których montuję się tweetery?
[/quote]
Dzisiaj miałem chwilkę i zerknąłem pod zaślepki. niestety auto nie ma głośników (nawet w maskownicach na głośniki nie ma dziurek-całe są wylane z plastiku

), pod zaślepką pod radio nie ma w ogóle żadnych kabli, ani kostek ISO do głośników, ani do zasilania, ani do anteny (chociaż antena jest na dachu). Także instalacji prawdopodobnie nie ma wogóle, bo na tej zaślepce są miejsca w które powinny być wpięte, a niec tam nie było

Nie wiem co o tym myśleć, bo pamiętam że jak mój ojciec kupował w 99 caddego (nowego), w najbiedniejszej wersji to cała instalacja była, wystarczyło podłączyć wtyczki do radia, i założyć głośniki. Mam jeszcze pytanie co do anteny, czy jest możliwe że może byc gdzieś kabel po deska? Bo jak nie to żeby założyć to cholerne radio trzeba będzie rozbebeszać całe auto
Może ktoś umie rozkodować VIN do tego auta? może to coś podpowie.
Vin polo:
WVWZZZ6NZ1D003495