Volkswagen Polo 1.3 , 55 KM, wersja GT.
rok prod. październik [prawdopodobnie] 1994
przebieg : skromne 172 tyś. (swoją drogą myśle, ze nie był kręcony)
Samochód był sprowadzony w zeszłym roku w styczniu z Niemiec, obecnie jestem jego trzecim włascicielem. Od razu dementuję domysły, ze jest coś z nim nie tak, skoro miał już trzech włascicieli w ciągu 1,5 roku. Jest OK

Polo jest całkowicie seryjne, nie ma nic stuningowanego. Ostatnio z nudów wypolerowałem lekko felgi, prawa strona auta jeszcze nieskończona z powodu totalnego braku czasu (studia). Nadrobię, nie bójcie się.

Czas na fotki :

Drzwi pasażera malowane jak widać, strasznie nieudolnie dobrany kolor. Cała reszta elementów oryginał. Auto bezwypadkowe.
Po obejrzeniu mam do Was kilka pytań :
1. Podstawowe - jak się podoba?

2. Co byście poradzili mi w nim zmienić? W sensie tak, aby był bardziej zauważalny. Na wiosnę chciałbym zmienić felgi (również z polerowanymi rantami). Felgi szersze, do tego jakieś dystanse itp.
3. Jak mogę bardziej wypolerować te felgi? Są stalowe i cholernie cieżko było dojść do obecnego stanu. Potrzebuję innych technik.
4. Jakiego rozmiaru szukać felg. Chodzi mi o rozstaw i te inne dane. Nie znam się na tym za bardzo. ;P
5. Teraz mała reklama. Gdyby ktoś potrzebował to mam na sprzedaż oryginalne kołpaki z wersji GT, tylnią klapę z szybą, zderzak przód i tył w kolorze zielonej butelki.

Pozdrawiam serdecznie czekając na opinie. ;-)