Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
Jeśli nie była czyszczona, auto robiło krótkie odcinki to tak, jest do czyszczenia. Z góry może być ciężko, lepiej jakbyś wszedł pod samochód i wtedy ją odkręcił.Gesiu_15 pisze: Witam .
Dziadek ma Polo 1.4 i wczoraj mu wywaliło olej przez bangent . Czy odma jest do czyszczenia ? Od góry dam radę ją odkręcić ?![]()
Tak, jak najbardziej, mi rok temu przez to poszedł silnik. Z tego co wiem czyszczenie odmy niewiele pomaga.Ketur pisze: Witam,
Zakupiłem niedawno Polo 6n2 na krótkie dojazdy i dlatego mam próśbę o poradę czy powinienem wykonać czyszczenie odmy zanim zaczną się mrozy ?
Auto sprowadzone z okolic Berlina więc jeździło w podobnym klimacie.
Polo 6n2 rok 2001 silnik 1,4 60KM typ AUD - czy problem zamarzającej odmy dotyczy tego silnika ?
Skoro czyszczenie odmy może nie pomóc to poradźcie co mam zrobić, jakiś sprawdzony sposób, pliisssoNe pisze:Tak, jak najbardziej, mi rok temu przez to poszedł silnik. Z tego co wiem czyszczenie odmy niewiele pomaga.Ketur pisze: Witam,
Zakupiłem niedawno Polo 6n2 na krótkie dojazdy i dlatego mam próśbę o poradę czy powinienem wykonać czyszczenie odmy zanim zaczną się mrozy ?
Auto sprowadzone z okolic Berlina więc jeździło w podobnym klimacie.
Polo 6n2 rok 2001 silnik 1,4 60KM typ AUD - czy problem zamarzającej odmy dotyczy tego silnika ?