Witam. Moje polo uległo kolizji na skutek wymuszenia pierwszeństwa przez sprawcę podczas skrętu w lewo.Gość wjechał w mnie bez kierunkowskazu mimo ja wykonywałem jazdę na wprost.Uszkodzeniu uległ przód polówki. Uszkodzona jest maska przednia ,zderzak .griil lewa lampa .Mam pytanie tego rodzaju czy te detale można podmienić z wersji trzy drzwiowej.Czy są różnice między nimi.
Coś mi tu nie pasuje.. 6n to jedna z wersji Polo, ale jeśli Variant to mowa o 6KV5 - czyli całkiem coś innego.. Variant to Polo Classic w wersji kombi, zaś Caddy to wersja Polo Classic z budą. W 99% pokrywają się one z Seatami Ibiza, Cordoba oraz Inca - oczywiście w zakresie roczników produkcji..
Serdeczne dzięki za odzew.Pisze dlatego że nie mam co tych typów polo.A przeszłości nie miałem żadnej kolizji.Uderzenie poszło od lewej strony do środka .Zniszczona została lewa lampa ,grill zderzak przedni .A co jeszcze nie mogę opisać.bo nie było wyceny rzeczoznawcy.
Raczej chodziło mi o to, że dla mnie tytuł posta jest lekko niejasny - jeśli polo 6n to nie variant, więc dalsza dyskusja co od czego pasuje jest wróżeniem z fusów..
Witam.Dla sprecyzowania w umowie kupna sprzedaży pisze VW Polo III Wariant.Pisze ten post dlatego że po wizycie w trzech warsztatach blacharskich terminy przyjęcia mają na przyszły rok.Jeden nie ma umowy z PZU.W tym wypadku muszę iść na układ z PZU że po oszacowaniu przez rzeczoznawcę ubezpieczyciel wypłaci mi kasę.Pytanie tego rodzaju : I belka przedniego zderzaka taka sama jak w innych. II Wzmocnienie czołowe identyczne jak w innych. III: Maska przednia identyczna jak w innych.Pytanie to zadaje bowiem muszę się starać o części ąsamemu.Pisze bo chce zasięgnąć waszej opini .
No to dla uściślenia - zerknij na numer VIN, porównaj pozycje 7, 8 i 10 z TĄ stronką - i wtedy nastanie JASNOŚĆ co do wersji, a tym samym wszystkim będzie żyło się lepiej