Witam,
Wczoraj doświadczyłem pewnego problemu, podczas podróży wskaźnik paliwa był na początku czerwonego pola

i nie świeciła się jeszcze rezerwa, po pewnej chwili auto zgasło i nie mogłem go już odpalić okazało się że w baku ku zdziwieniu jest sucho :-(. Pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego wcześniej zawsze na środku czerwonego pola paliła się rezerwa a wczoraj ku zdziwieniu nie. Dziś zabrałem się za wyciągniecie pompki paliwa i sprawdzeniu czy pływak się nie zawiesił ale wszystko z nim ok. Natomiast gdy odpiąłem wtyczkę od pompki paliwa i włączyłem zapłon wskazówka posunęła się lekko w górę z pozycji zero ale kontrolka rezerwy się nie świeciła. Dolałem do samochodu paliwa dokładnie 5 litrów i wskazówka podniosła się delikatnie wyżej niż wczoraj ale dalej jest na czerwonej pozycji a rezerwa dalej nie świeci. (Dodam jeszcze ze gdy wyciągnąłem pompkę to poodciskałem styki). Nie wiem o co chodzi do wczoraj było ok nie mam pomysłu co zrobić aby dalej wróciło do stanu z przed wczoraj macie może jakieś pomysły?