Witam.
Dawno nic tu nie pisałem a warto trochę napisać, bo w Polo ciągle coś się zmienia. Może nie dla każdego będzie to zmiana na lepsze ale i tak warto udostępnić
Więc tak pierwsze co to obkupiłem się kosmetykami na parę latek raczej.

Tak wygląda aktualnie moja kolekcja

Oczywiście pierwszego dnia trochę po testowałem. Na samochodzie Ultimate Comboud + Collinite. Zdjęcie niestety ze snapchat'a stąd słaba jakość ale efekt powalający.
No i teraz największe zmiany czyli audio.
Tu niestety tylko jedno zdjęcie. Excursion SHX 12S4, który był subwooferem tymczasowym poleciał do kartonika i jutro będzie wysłany do Robur Spec Service nawzmocnienie cewki + nawinięcie parę zwojów więcej aby otrzymać większy wychył.
W jego miejsce wpadł na razie 1x Excursion SXX 12D2. Taki mały potworek:
Drzwi szczelnie wygłuszone matami butylowymi GMS + pianka 7mm GMS, teraz robię obudowę pod 2x midbass 165mm w drzwiach. Dystanse już założone, czekam tylko na kuriera z wooferami z zestawu Audio System X-ion 165 aby przód był cały X-Ion . To w najbliższym czasie. Zastanawiam się tylko jak to ładnie zabudować ale jak już zrobię na pewno wstawię zdjęcia
A w planach wyrzucenie tylnej kanapy i włożenie 2x Excursion SXX 12D2 ale to nie wiem dokładnie kiedy.
Na razie wysyłam wzmaka do naprawy. Ten Eyebrid to mój najgorszy zakup, przez co już nie tak łatwo kupić mi coś używanego.
Chodzi o to, że gdy go kupiłem niby grał ale dość słabo, sprzedający zapewniał, że działa tylko mam za cienkie kable, za mało prądu itp itd. Wszystko zrobione na cacy a wzmak i tak ma problemy. Z tego co wiem zimne luty, przez to gubi moc. :C
Szkoda, że nie mam zdjęcia bo zmieniło się też trochę z zewnątrz. Mianowicie zakupiłem dystanse do tyłu 15mm bo te BBS'y były trochę za bardzo schowane + szyby zostały lekko przyciemnione. To drugie akurat za bardzo mi się nie podoba ale zrobione tylko dlatego, że w środku jednak zbiera się trochę sprzętu i nie chciałbym aby komuś sie on spodobał