Nie we wszystkich były te odpowietrzenia . Też myślałem że jakiś Helmut w Niemczech przerobił ,ale za solidnie wykonane

Wyrzuciłem ramke tablicy z tyłu dałem na taśmę dwustronną jakąś najtańszą i jakoś trzyma , ale i tak jak pogadam z byłym szefem ogarne tą mocną taśme 3M i zrobie to tak jak powinno być . Wkurza mnie tylko jedna rzecz w tym a dokładnie te fabryczne zgłębienia do śrub tablicy rej . Przez to odstaje lekko i nie moge równo dopasować żeby przykleić . Efekt ? 100x ładniejszy wygląd według mnie

Kupiłem szpachle chciałem powalczyć z wyrzuceniem tylniej wycieraczki bo i tak nie używam jej ,ale muszę sobie na wszelki wielki wypadek załatwić 2-gą taką zaślepkę w razie ,,W" .Pola dostała dziś nowe lusterko , bo w starym nie działał ten dzyndzel i latało jak

Teraz szukam taśmy airbag oraz schowka pod airbag tego na zamek . Ogólnie z mechaniki żeby była na tip-top muszę jeszcze kupić filtr paliwa oraz filtr gazu . Podczas dłubania przy szerszeniu doszedłem do paru wniosków . Ostatnio przeglądam forum kosmetyczne dla aut i jak dostanę pod koniec roku zastrzyk $ to kupię pare rzeczy i ogarnę wnętrze do porządku . Myślałem też o szerokich zderzakach tylko na tyle jest jeden problem a dokładniej :

Wlew gazu...
Nie mam pomysłu gdzie bym mógł go założyć .
Trzeci wniosek to taki że musze na wiosne pogadać z znajomym lakiernikiem żeby wstawić do niego szerszenia i porobił pare rzeczy bo widzę że zaczyna wchodzić ruda na auto . Od spodu pod progiem w jednym miejscu przy korku lekko bierze rdza . Tak podłoge oglądałem od spodu jak i zdjąłem dywan to w jednym miejscu nie mam wcale tego korka technologicznego i pod wygłuszeniem miałem pełno ziemi , piasku itp . Zostało to jako tako zaślepione , ale będe się za to musiał wziąć na poważnie żeby ruda nie szalała . Myślałem też o zakupie kierunków na przód Hella Black Magic tak do kompletu ale nigdzie tego znaleść nie można . Kto kupił to ma

Pod koniec miesiąca dostanę $ to kupię kierunki w bok albo przezroczyste ori albo ,,niby" dymione dostępne na allegro bo obecnie mam pomarańczowe i wygląda to jak by miało auto dzwona i składane z miliona częśći