Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Włącznik grzania fotela poprzepalany, trzeba kupić będzie kiedyś drugi.
  Włącznik grzania fotela poprzepalany, trzeba kupić będzie kiedyś drugi.  
Firmy nie znam. Ale jak za 13tki cena w miarę fajna pod warunkiem że nie są krzywe ani zniszczone.. Natknąłem się na takie alufelgi 13 jakiejś włoskiej firmy bwa za 170 zł. Ktoś słyszał o takich felgach?

Są ludzie i parapety..
 Są ludzie i parapety..   Ogólnie rzecz biorąc miesięcznie robię około 2,5 tyś km, więc musi się trzymać. W ciągu ostatnich trzech miesięcy, wpadło trochę nowych części, udało się przywrócić polo do stanu sprzed kilkunastu lat, co troszkę mnie kosztowało
  Ogólnie rzecz biorąc miesięcznie robię około 2,5 tyś km, więc musi się trzymać. W ciągu ostatnich trzech miesięcy, wpadło trochę nowych części, udało się przywrócić polo do stanu sprzed kilkunastu lat, co troszkę mnie kosztowało  
 Są ludzie i parapety..
 Są ludzie i parapety..  [/quote]
[/quote]
 po prostu wystarczy spojrzeć jak jest na ulicy, czy wśród ludzi. Często jeżdżę nowszymi samochodami, zwykle właśnie jak jadę polo mało kto jest uprzejmy i mimo, że i tak stoi w korku, nie chce wpuścić, jednak gdy jadę np astrą h, bardzo często jestem wpuszczany. Nie wiem, być może każdy myśli, że jak stary samochód, to od razu zawalidroga
 po prostu wystarczy spojrzeć jak jest na ulicy, czy wśród ludzi. Często jeżdżę nowszymi samochodami, zwykle właśnie jak jadę polo mało kto jest uprzejmy i mimo, że i tak stoi w korku, nie chce wpuścić, jednak gdy jadę np astrą h, bardzo często jestem wpuszczany. Nie wiem, być może każdy myśli, że jak stary samochód, to od razu zawalidroga   tak samo zwykle każdy się obejrzy za nowszym samochodem, niż za starszym, mimo, że ten może być w dużo lepszym stanie, niż ten nowszy. Mówi się trudno
 tak samo zwykle każdy się obejrzy za nowszym samochodem, niż za starszym, mimo, że ten może być w dużo lepszym stanie, niż ten nowszy. Mówi się trudno