PS gdybyś chciał lakierowaną blendę nad rejestrację to mam do oddania (za przysłowiowe piwo) ale musiał bys ją polakierować na swój kolor bo jest w LC6U, przynajmniej mniej roboty niż z wygładzaniem plastikowej
Nie, nie. Nie chcę Jakbym miał ją w planach lakierować to dałbym do lakiernika razem z budą. Zderzaki, lusterka, lotka i blenda nad rejestrację ma zostać w strukturze - tak mi się bardziej podoba ; )
Zderzaki w kolorze za bardzo mi się kojarzą z nowszymi, "plastikowymi" samochodami.
Ja powiem tak autko bardzo mi się podoba i dobrze że nie pomalowałeś zderzaków itp do ciemnego koloru pasuje to jedyne rzeczy jakie bym dodał/zmienił to dodał listwy progowe i schował bym tą końcówkę tłumika lub jakoś lepiej wkomponował tak jest miodzio
Wydech albo zmienię jak ogarnę dolot z 1.6, albo chociaż założę jakąś fifkę, bo na dzień dzisiejszy to jakoś zaprzestałem poszukiwania nowej końcówki wydechu i jakoś kompletnie z głowy mi to wyleciało - bo końcówka nadaje się do wymiany, to fakt.
Listwy progowe ? O które Ci chodzi, bo nie wiem czy myślimy o tym samym ; )
Muszę poszukać, bo chętnie zakupiłbym takie listwy, jak ktoś ma namiary, to z góry wielkie dzięki.
Powoli też szukam gratów pod gwint na przód. Jakby miał ktoś jakieś dojścia do osób, które robią gwinty na zamówienie, albo dobrego, markowego dawcę na gwint, to prosiłbym o info : )
[quote=""adek1983""]Jak Ci się nie spieszy z tymi listwami, to ja na wiosnę będę zakładał listwy z 86c do swojego 2F-a i będę miał wolne dwie listwy od 86c2F.[/quote]
mogę zapytać skąd taki pomysł? Zaintrygowałes mnie.
Listwy progowe w 86c2F zasłaniają tylko rant progu przy drzwiach. W 86c są szersze i zasłaniają cały próg od krawędzi przy drzwiach aż na sam dół to rantu z podłogą..