Szczęście jest takie że nie stało się nic więcej i żona zdążyła odbić w prawo, żeby całego przodu nie rozwalić. Lampa i kierunkowskaz już do mnie idzie. Trwają poszukiwania błotnika.
EDIT 05-06-2014:
Wydech zmontowany

Cicho jak w kościele. A do Audiczki pomalutku zbierają się fanty. W sobotę jadę polówką zrobić przegląd.
EDIT 09-06-2014
Przeglądu jednak nie robimy. Najpierw muszę uporać się z progami. A każda kasa się przyda

. Tak to wygląda po obdarciu:
W piątek dotarły również kolejne fanty do Polo:
EDIT 10-06-2014
Wczoraj skończyłem naprawiać Audi, więc pora wziąć się za Polo. Tym bardziej, że dotarło do mnie takie coś:
EDIT 11-06-2014
Konserwacja na lewym progu nałożona. Czas zabrać się za prawy. Potem wielkie sprzątanie i mycie.
EDIT 12-06-2014
Lewa strona skończona. Konserwacja położona również na prawej stronie. Dziś dokupiłem bazę i klar i myślę, że będzie pomalowane jak trza. Istnieje spore prawdopodobieństwo, że jutro będzie przegląd.
EDIT 14-06-2014
Nadwozie poskładane. Zostało przykręcić błotniki przy progach i mogę zabierać się za sprzątanie i oklejanie wnętrza.
EDIT 15-06-2015
Maty butylowe i kauczukowe zamówione. Jutro dalszy ciąg pracy przy polo. Możliwe, że pokażą się jakieś fotki