vw polo 6n2 by MaciekVW

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

może kiedyś na hamownię skoczę zobaczę ile leci i ile ma mocy :D
A
Anonymous

żeby nie było, że nic nie robię :D doszły halogeny, znaczek chrom i przełącznik świateł z 9n3 :D
Obrazek
A
Anonymous

ale już jest grill gti to przydał by się komplet kratek gti :P
A
Anonymous

chciałem kupić, ale ciężko dostać, jak coś jest to cały zderzak jedynie, ostatnio się pytałem to mi kolo za zderzak 900zł powiedział to sorry ale już wolę tak
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Z tego co pamiętam komplet kratek z 6n2 gti kosztuje ze 250 zl (aso) Jak się mylę, poprawcie. Dawno temu to kupowałem.. ;p
A
Anonymous

na chwilę obecną to polakieruję prawię cały samochód to ważniejsze niż kratki, od jutra zaczynam demontować po kolei całość z przodu do tego trzeba jeszcze polakierować felgi i założyć jakieś zawieszenie lepsze a potem będę się martwił o krateczki :D
A
Anonymous

[quote="zxcvbnm"]chciałem kupić, ale ciężko dostać, jak coś jest to cały zderzak jedynie, ostatnio się pytałem to mi kolo za zderzak 900zł powiedział to sorry ale już wolę tak[/quote]
a widzisz był na forum komplet kratek za 150 :P
A
Anonymous

to może wtedy przy kasie nie byłem :D ale wole polakierować autko niż na kratki wydać :)
A
Anonymous

no oczywiście, powodzenia z lakierowaniem :)

jak będziesz miał zdjęty zderzak to wymień filtr powietrza bo to bardzo ułatwi sprawę, nie trzeba sie z nim szarpać wtedy, bo dokładka trochę zawadza i dostęp do 1 śruby przez halogen też nie jest łatwy (trzeba mieć stosunkowo małe dłonie)
A
Anonymous

eh, kupiłem używaną przepływkę i dalej to samo :( znowu trzeba stawiać diagnozę co mu jest, może ktoś pamięta w czujniku przepływki jest taka para widełek one są czymś łączone ? jakimś drucikiem ? czy takie tylko wystają ?
Ostatnio zmieniony 06 sie 2014, 0:53 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
A
Anonymous

jaki dokładnie błąd jest?
A
Anonymous

17964 taki jest kod błędu
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="MaciekVW"]17964 taki jest kod błędu[/quote]

to kod błędu związany z doładowaniem turbiny
pierwszy z brzegu temat :arrow: http://www.vwpoloklub.pl/forum/viewtopi ... 3ae397bb98
A
Anonymous

coś się przycina, ostatnio wymieniłem przepływkę vag nie pokazuje jej błędu czyli jest ok, 3 dni z rzędu polówka śmigała wszystko było ok , a przyjdzie dzień, że czasami i 2 razy pod rząd się zatnie i zabierze moc, jak kręce polówkę w obroty do 3 tyś jest wszystko ok dynamiczniej jeżdżę też jej nic nie dolega, a jak jadę spokojnie max do 100km/h to wtedy łapie muła ale też nie zawsze, więc już nie wiem co może być przyczyną
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”