chciałem kupić, ale ciężko dostać, jak coś jest to cały zderzak jedynie, ostatnio się pytałem to mi kolo za zderzak 900zł powiedział to sorry ale już wolę tak
na chwilę obecną to polakieruję prawię cały samochód to ważniejsze niż kratki, od jutra zaczynam demontować po kolei całość z przodu do tego trzeba jeszcze polakierować felgi i założyć jakieś zawieszenie lepsze a potem będę się martwił o krateczki
[quote="zxcvbnm"]chciałem kupić, ale ciężko dostać, jak coś jest to cały zderzak jedynie, ostatnio się pytałem to mi kolo za zderzak 900zł powiedział to sorry ale już wolę tak[/quote]
a widzisz był na forum komplet kratek za 150
jak będziesz miał zdjęty zderzak to wymień filtr powietrza bo to bardzo ułatwi sprawę, nie trzeba sie z nim szarpać wtedy, bo dokładka trochę zawadza i dostęp do 1 śruby przez halogen też nie jest łatwy (trzeba mieć stosunkowo małe dłonie)
eh, kupiłem używaną przepływkę i dalej to samo znowu trzeba stawiać diagnozę co mu jest, może ktoś pamięta w czujniku przepływki jest taka para widełek one są czymś łączone ? jakimś drucikiem ? czy takie tylko wystają ?
Ostatnio zmieniony 06 sie 2014, 0:53 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
coś się przycina, ostatnio wymieniłem przepływkę vag nie pokazuje jej błędu czyli jest ok, 3 dni z rzędu polówka śmigała wszystko było ok , a przyjdzie dzień, że czasami i 2 razy pod rząd się zatnie i zabierze moc, jak kręce polówkę w obroty do 3 tyś jest wszystko ok dynamiczniej jeżdżę też jej nic nie dolega, a jak jadę spokojnie max do 100km/h to wtedy łapie muła ale też nie zawsze, więc już nie wiem co może być przyczyną