pozbyć się emblematu możesz, ale pamiętaj o tym, że na emblemat w klapie jest wytłoczone miejsce więc nie wiem czy tak super będzie wyglądało bez emblematu, a z przetłoczeniem, lepiej zostawić albo po usunięciu zaszpachlować i pomalować, jeżeli chcesz usunąć sam znaczek to musisz go oderwać po czym może odejść lakier bo nie sądzę, że ładnie zejdzie
[quote=""zxcvbnm""]pozbyć się emblematu możesz, ale pamiętaj o tym, że na emblemat w klapie jest wytłoczone miejsce więc nie wiem czy tak super będzie wyglądało bez emblematu, a z przetłoczeniem, lepiej zostawić albo po usunięciu zaszpachlować i pomalować, jeżeli chcesz usunąć sam znaczek to musisz go oderwać po czym może odejść lakier bo nie sądzę, że ładnie zejdzie[/quote]
Mam na myśli emblemat Polo, nie duże VW na środku. Chcę w jego miejsce wstawić nowy bo ten jest cały zardzewiały.
Nie porobią, ale nie każe Ci też nikt gotować tego emblematu przystawiając suszarkę 2cm od klapy. Trochę podmuchać ciepłym powietrzem, żeby taśma dwustronna odpusciła