Się nie przejmuj autko robisz dla siebie a nie dla kogoś:) oczywiście fajnie jak komuś się podoba i chwali za to co zrobiłeś ale na wszystko przyjdzie czas:) mój topic stoi już chyba od 1.5 roku bo nic nie działam miałem troche problemów i wiadomo auto służyło tylko jako dupowóz teraz mam trochę czasu więc kompletuje fanty i będziemy działać:)
Marcin ma racje :-D terenowa poloweczka jak sie patrzy aa ten bialy kolorek eleegancko pasuje do koloru nadwozia. Natomiast wizualnie to wg mnie balon troszke za maly.
Zimowy pakiet mnie sie tam nie widzi, nawet jak ladnie zrobisz te fele.
Niedługo wpadnie gleba jak weekend pozwoli, a felgi porsche zawsze chciałem mieć a jak je zrobię to zobaczymy mam cały rok na to Kolor felg BBS RA to kremowy tylko na zdjęciach wygląda na biały
Ostatnio zmieniony 21 mar 2014, 15:13 przez Gumol23, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote=""kamil95""]ten bagażnik na dachu jakoś mi nie siedzi :/[/quote]
Z mojego punktu widzenia powiem tak nie widzę by u mnie w okolicy ktoś miał takie belki jak ja wiec czuje się wyróżniony ze mogę się nimi pochwalić co prawda chciał bym owiewkę thule ale nie umiem jej znaleśc
[quote=""Marcin86c""]całkiem dobrze wygląda tylko po co zakładałeś z tyłu inne opony niż z przodu?[/quote]
Powód jest taki ze jak założę ten kit i obniżę go maksymalnie to na 13 calowej feldze miałem masakre tłumik obcierał i nawet do garażu nie wjechałem. Wiec teraz pojawiła się większa oponami myślę ze tego problemu nie będzie, choć opona może trochę balon 185/55 to zastanawiam się na troszkę mniejsza by to jakoś ładnie wyglądało i wtedy będzie :oki:
No i wkoncu mój moje polo po sesji co prawda narazie tylko jedno foto wstawię na zachętę ale tak to wygląda, wkoncu moze coś napiszecie... bo temat tylko stoi foto musiałem zmniejszyć odrobinę ponieważ fotosik.pl nie ogarnął tak wielkiego formatu zdjęcia