[polo 6n] by Gumol BBS Nowe zdjecia :)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

S
Sarotti
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Sarotti »

Gumol powoli ale do przodu podoba mnie się :D a to nie dziw że nikt się nie udziela tą hołotę trudno zadowolić :crazy:
G
Gumol23
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gumol23 »

[quote=""Sarotti""]Gumol powoli ale do przodu podoba mnie się :D a to nie dziw że nikt się nie udziela tą hołotę trudno zadowolić :crazy:[/quote]

Nie watpie ja codziennie siedzę na forum i coś czytam u kogoś nowego a u mnie temat się zatrzymał
S
Sarotti
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Sarotti »

Się nie przejmuj autko robisz dla siebie a nie dla kogoś:) oczywiście fajnie jak komuś się podoba i chwali za to co zrobiłeś ale na wszystko przyjdzie czas:) mój topic stoi już chyba od 1.5 roku bo nic nie działam miałem troche problemów i wiadomo auto służyło tylko jako dupowóz teraz mam trochę czasu więc kompletuje fanty i będziemy działać:)
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

mam na pogonienie dokładkęObrazek od golfa jak byś chciał :)

troche trzeba posiedzieć i spasować i myśle ze fajnie bd wyglądało ;) ja u siebie jej nie montuje bo mi sie nie mieści :crazy:
d
drix1994
Początkujący
Początkujący

Post autor: drix1994 »

Marcin ma racje :-D terenowa poloweczka jak sie patrzy ;) aa ten bialy kolorek eleegancko pasuje do koloru nadwozia. Natomiast wizualnie to wg mnie balon troszke za maly.
Zimowy pakiet mnie sie tam nie widzi, nawet jak ladnie zrobisz te fele.
G
Gumol23
Początkujący
Początkujący

Niedługo wpadnie gleba jak weekend pozwoli, a felgi porsche zawsze chciałem mieć a jak je zrobię to zobaczymy mam cały rok na to :) Kolor felg BBS RA to kremowy tylko na zdjęciach wygląda na biały
Ostatnio zmieniony 21 mar 2014, 15:13 przez Gumol23, łącznie zmieniany 1 raz.
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Ja ciebie proszę pisz poprawnie...
G
Gumol23
Początkujący
Początkujący

[quote=""Marcin86c""]Ja ciebie proszę pisz poprawnie...[/quote]

Dobra poprawione :P
G
Gumol23
Początkujący
Początkujący

Kolejny up co prawda zdjęcia robione kalkulatorem ale tak wygląda moja pola na tych felgach + auta od kumpli

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Niedługo wpadnie gleba bo w sobotę nie miałem zbyt wiele czasu by to zrobić wiec na dzień dzisiejszy tak to wygląda moja pola
Awatar użytkownika
kamil95
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: kamil95 »

ten bagażnik na dachu jakoś mi nie siedzi :/
G
Gumol23
Początkujący
Początkujący

[quote=""kamil95""]ten bagażnik na dachu jakoś mi nie siedzi :/[/quote]

Z mojego punktu widzenia powiem tak nie widzę by u mnie w okolicy ktoś miał takie belki jak ja wiec czuje się wyróżniony ze mogę się nimi pochwalić co prawda chciał bym owiewkę thule ale nie umiem jej znaleśc :(
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

całkiem dobrze wygląda tylko po co zakładałeś z tyłu inne opony niż z przodu?
G
Gumol23
Początkujący
Początkujący

[quote=""Marcin86c""]całkiem dobrze wygląda tylko po co zakładałeś z tyłu inne opony niż z przodu?[/quote]

Powód jest taki ze jak założę ten kit i obniżę go maksymalnie to na 13 calowej feldze miałem masakre tłumik obcierał i nawet do garażu nie wjechałem. Wiec teraz pojawiła się większa oponami myślę ze tego problemu nie będzie, choć opona może trochę balon 185/55 to zastanawiam się na troszkę mniejsza by to jakoś ładnie wyglądało i wtedy będzie :oki:
G
Gumol23
Początkujący
Początkujący

Juz niedługo kolejny up, tym razem profesjonalny zrobiony lustrzanka przez mojego kumpla fotografa wiec sam czekan na efekty jak to będzie wyglądało :grin:
G
Gumol23
Początkujący
Początkujący

No i wkoncu mój moje polo po sesji co prawda narazie tylko jedno foto wstawię na zachętę ale tak to wygląda, wkoncu moze coś napiszecie... bo temat tylko stoi :( foto musiałem zmniejszyć odrobinę ponieważ fotosik.pl nie ogarnął tak wielkiego formatu zdjęcia

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”