6n2 by zxxck !

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
zxxck
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: zxxck »

Tylko że o to chodzi że moja wersja chyba nie jest wyposażona w tą pompkę ;/ dwa razy rozbierałem drzwi bo wymieniałem głośniki i nie zauważyłem żadnych siłowników kabli ani nic takiego związanego z centralnym zamkiem.. ;/
V
Vrpona
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Vrpona »

Musze cię zaskoczyć, ponieważ w drzwiach siłowników nie znajdziesz. Tzn są ale te które działają na zasadzie sprężonego powietrza. zamykają i otwierają drzwi sprężonym powietrzem.W gumie łącznikowej pomiędzy drzwiami a karoserią auta też z pewnością powinieneś ujrzeć żółte bądź białe grubsze przewody, są one własnie po to aby doprowadzić powietrze z pomki do tłoczków które ryglują drzwi. W bagażniku po prawej stronie masz schowek, otwórz go. Ujrzysz styropianowe opakowanie wyciagnij je a w środku znajdziesz pompkę centralnego zamka. Nie wierze żeby Twoje auto go nie posiadało.
Awatar użytkownika
zxxck
Zainteresowany
Zainteresowany

W takim razie zerknę na to ;) Dzięki za pomoc :) Dam znać jak coś będe wiedział :)
r
rgx
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: rgx »

fajną masz tą polówkę ; ) prawie jak moja, bo też mam ten napis "edition" i prawie podobne felgi, i ja mam czarną :P wkrótce wrzucę foty swojej ;)
Awatar użytkownika
zxxck
Zainteresowany
Zainteresowany

A więc :D Centralny zamek założony :) Niestety Vrpona myliłeś się :)
W gumie łącznikowej pomiędzy drzwiami a karoserią auta też z pewnością powinieneś ujrzeć żółte bądź białe grubsze przewody, są one własnie po to aby doprowadzić powietrze z pomki do tłoczków które ryglują drzwi.
Moja polóweczka nie posiada takiego wyposażenia ;/ Musiałem Ciągnąć kabelki przez całe auto :P ale co najważniejsze wszystko działa jak należy :) Dzięki wielkie za pomoc :)

A no i jutro wybieram się na małą sesyjkę tak więc zapodam coś fotami :D
V
Vrpona
Raczkujący
Raczkujący

To bardzo przepraszam z mojej strony, myślałem że autka takie jak polo mają c.z wszystkie. od basis po highline. Wybacz Seba ale ja nawet nie wem jaką mam wersję wyposażenia :) Gdzie mogę to sprawdzić?

Czyli podkusiłem Cię do przedwczesnego montażu zamka, ponieważ napisałeś że dopiero w week zaczniesz działać :D haha
Awatar użytkownika
zxxck
Zainteresowany
Zainteresowany

Znalazłem chwilkę czasu więc zameczek wpadł raz dwa :P teraz zabrałem się za malowanie uchwytów w drzwiach bo miałem strasznie scharatane ;/ wieczorem rzucę fotki :)
Awatar użytkownika
zxxck
Zainteresowany
Zainteresowany

Żeby nie było że temat umarł na amen informuje że wiele się zmieniło :) Wpadły wszystkie gratki z Gti na przód i co najważniejsze była korekta lakierku :) Fotki postaram się wrzucić w najbliższym czasie jak znajdę chwilkę na zrobienie ich :)
V
Vrpona
Raczkujący
Raczkujący

No czekam z niecierpliwoscią na foty. cholercia u mnie się zatrzymało wszystko, chce aby moje polo tylko jezdzilo. Teraz są grubsze plany, jak wynajecie mieszkania i dziecko :) pozdrawiam !
Awatar użytkownika
nick
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: nick »

gratki dla wersji i projektu.. też posiadam prawie identyczną wersję EDITION tylko u mnie zamiast szyberdachu klima:) ale to było zamienne.. albo jedni albo drugie. Czy w swojej wersji nie posiadasz ABS-u to chyba było w wersji Edition, chyba że się mylę..
Awatar użytkownika
zxxck
Zainteresowany
Zainteresowany

Co do szyberdachu powiem Ci że jakoś tak dodaje takiego klimatu w samochodzie :P Nie bywam w dalekich podróżach więc nie zamieniłbym szyberdachu na klimę :D A co do wersji to ABS posiadam :)
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

[quote=""nick""]ale to było zamienne.. albo jedni albo drugie[/quote]
nie zgodzę się.. ja mam w swoim i klimę i szyber szklany, ale wersja nie wiem jaka to jest (klima, szyber, skórzana kierownica ale nie taka jak w gti)

co do abs-u.. to w tym roczniku już chyba wszystkie auta go miały
Awatar użytkownika
nick
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: nick »

[quote=""Marcin86c""]
nie zgodzę się.. ja mam w swoim i klimę i szyber szklany, ale wersja nie wiem jaka to jest (klima, szyber, skórzana kierownica ale nie taka jak w gti)

co do abs-u.. to w tym roczniku już chyba wszystkie auta go miały[/quote]

Czy posiadasz wersję EDITION jest to Basic w takiej właśnie specyfikacji (naklejka na tylnej klapie)?
Na forum właśnie znalazłem info, że w Edition albo klima albo okno dachowe..
Awatar użytkownika
zxxck
Zainteresowany
Zainteresowany

Zestaw kompletnych kratek GTi + korekta lakieru.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I wleciała skrzyneczka żeby się coś tłukło :D Wzmacniacz został schowany za apteczkę :)

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 08 gru 2014, 20:06 przez zxxck, łącznie zmieniany 1 raz.
m
m4r0
Newbie
Newbie

Post autor: m4r0 »

Bardzo ładna Polóweczka
Czysto schludnie i ze smakiem.
Będę obserwował bo temat fajny.
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”