Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
 Dzięki za pomoc
 Dzięki za pomoc  Dam znać jak coś będe wiedział
 Dam znać jak coś będe wiedział 
 wkrótce wrzucę foty swojej
 wkrótce wrzucę foty swojej 
 Centralny zamek założony
 Centralny zamek założony  Niestety Vrpona myliłeś się
 Niestety Vrpona myliłeś się  
 Moja polóweczka nie posiada takiego wyposażenia ;/ Musiałem Ciągnąć kabelki przez całe autoW gumie łącznikowej pomiędzy drzwiami a karoserią auta też z pewnością powinieneś ujrzeć żółte bądź białe grubsze przewody, są one własnie po to aby doprowadzić powietrze z pomki do tłoczków które ryglują drzwi.
 ale co najważniejsze wszystko działa jak należy
 ale co najważniejsze wszystko działa jak należy  Dzięki wielkie za pomoc
 Dzięki wielkie za pomoc  

Gdzie mogę to sprawdzić?
 Gdzie mogę to sprawdzić? haha
 haha teraz zabrałem się za malowanie uchwytów w drzwiach bo miałem strasznie scharatane ;/ wieczorem rzucę fotki
 teraz zabrałem się za malowanie uchwytów w drzwiach bo miałem strasznie scharatane ;/ wieczorem rzucę fotki 
 Wpadły wszystkie gratki z Gti na przód i co najważniejsze była korekta lakierku
 Wpadły wszystkie gratki z Gti na przód i co najważniejsze była korekta lakierku  Fotki postaram się wrzucić w najbliższym czasie jak znajdę chwilkę na zrobienie ich
 Fotki postaram się wrzucić w najbliższym czasie jak znajdę chwilkę na zrobienie ich 
 pozdrawiam !
 pozdrawiam ! Nie bywam w dalekich podróżach więc nie zamieniłbym szyberdachu na klimę
 Nie bywam w dalekich podróżach więc nie zamieniłbym szyberdachu na klimę  A co do wersji to ABS posiadam
 A co do wersji to ABS posiadam 

Wzmacniacz został schowany za apteczkę
 Wzmacniacz został schowany za apteczkę