[6N] Żółwik by SnaQ

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
adik300i
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: adik300i »

[quote=""SnaQ""]
A to nie ringi? [/quote]

Nie to nie ringi :P
Autko ładne, życzę powodzenia w modach :good:
Było: Polo 6N 1.6 by Adi
Jest: Seat Exeo 2.0 TDI
Jest: Audi 80 Cabrio by Adi
KLIKNIJ I ZOBACZ
Obrazek
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

[quote=""SnaQ""][quote=""przem_polo""]Bardziej myslalem o tych
http://imageshack.us/photo/my-images/204/power4.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/153/power2n.jpg/[/quote]

A to nie ringi? Kurka, a na alledrogo sprzedawane są jako angel eyes... :niewiem:
W takim razie jest :oki: Bardzo mi się podobają.[/quote]
Zadnych ringow tam nie ma.Na allegro ostanie sztuki pewnie zostaly.W pierwszych dniach moga parowac,ale pozniej to ustapi.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
SnaQ
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: SnaQ »

Widziałem dziś takie Dectane (albo bardzo podobne) o jakich wspominałem (czarne, clear, ringi, zespolone szkło z kierunkami) na równie ciemnej Polówce jak moja (tyle że zielona) i nie wygląda to najgorzej. Więc albo FK Powerlooks albo takie cosie. Gdzieś czytałem, że jednak takie Dectane mocno parują. Ma ktoś z nimi doświadczenia?

No ale z tyłu wtedy lampki z 6n2 coś mi się nie widzą, całe takie czerwone, a smokedów nigdzie nie widzę. Może nie było do lifta? Chyba poszedłbym jednak w LED Black in.pro. Tanie nie są ale prezentują się zawodowo.
Awatar użytkownika
SnaQ
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: SnaQ »

Wiosna idzie, zacząłem coś grzebać przy żółwiu. Na początek przypomniałem sobie, że właściwie to nie wiem kiedy był wymieniany filtr kabinowy. No to dawaj, zaglądam do podszybia, a tam nawalone tyle liści, brudu i wody, że aż dziwne że jeszcze nic tam nie wyrosło. No to wziąłem się za czyszczenie tego bagna. Przy okazji - będą mi teraz potrzebne nowe spinki do podszybia :) No ale przynajmniej jest czysto, filterek wymieniony. Jest w miarę OK.
Zauważyłem jednak, że pojawia mi się wilgoć w bagażniku. Wiecie czy gdzieś tam idą jakieś rynienki, które mogą to powodować?
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”