Otwieram z pilota samochód otwiera się od razu lecz ten specyficzny dźwięk który towrzyszy otwieraniu cetralnego nie cichnie po otwarciu drzwi i cały czas "buczy" od 5 sekund do 30 sekudn już po otwarciu drzwi.
Przy zamykaniu nie ma problemu, tylko przy otwieraniu.
w klapie bagaznika i przy trojniku oraz silowniku od klapki paliwa, czesto ta gumka pęka, przy otwieraniu i zamykaniu nasluchuj dobrze czy nie slychac przedmuchow
w klapie bagaznika i przy trojniku oraz silowniku od klapki paliwa, czesto ta gumka pęka, przy otwieraniu i zamykaniu nasluchuj dobrze czy nie slychac przedmuchow[/quote]
Wyraźnie słychać syczenie pod poszyciem w klapie bagażnika na wysokości zamka.
Jak zrobi się kilka stopni cieplej zabiorę się za to.
czyli uszkodzila ci sie gumka na silowniku pneumatycznym, musisz wymienic caly silownik koszt uzywki jakies 20zl i po sprawie, jak dluzej bedziesz tak otwieral to pompke zajedziesz
Albo jedź gdzieś na złomowisko i wymontuj sobie same gumki. Z doświadczenia wiem, że z Audi są wytrzymalsze (koloru czerwonego) najlepiej weź sobie parę sztuk.
czyli uszkodzila ci sie gumka na silowniku pneumatycznym, musisz wymienic caly silownik koszt uzywki jakies 20zl i po sprawie, jak dluzej bedziesz tak otwieral to pompke zajedziesz[/quote]
Jak nie uda mi się z gumkami to czy możesz mi podesłać gdzieś ze strony sklepu z częściami link jaki to ma być siłownik.
Hm mój siłownik z pierwszego linku :acute: , też miałem problem z ryglem z baku ,z gumką
Niestety rygiel jest od klapy bagażnika ale gumka ta sama
Rygiel jest wystawiony na forum, jak coś to pisz pw o więcej info :oki:
Sunshine Live Electronic Music Radio i\'ll always remember