daszek na klapie w czarny mat ,
dodaj może wlepę(naklejkę) na tylną klapę jak w golfie Gti -czarny winyl dookoła szyby , fajnie podpasuje
jak zrobisz zderzaki i lusterka w macie bardziej się zgra w całość niż czarny połysk
dobrze leży :piwo:
Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

rupert ma 1cm nizej i musze go pobic
 rupert ma 1cm nizej i musze go pobic 
 Mattigi robią robotę i tak mi się spodobały że sam będę polował na takie do swojej
 Mattigi robią robotę i tak mi się spodobały że sam będę polował na takie do swojej  Dbaj i jeżdzij jak najdłużej  :piwo:
 Dbaj i jeżdzij jak najdłużej  :piwo:
 napisz ile ci pali twoje polo bo jestem ciekaw czy tyle samo co moje paliło na fiatowskim gaźniku , jeżeli dużo to proponuje  zmienic dysze na mniejsze , lub poszukac gaznika od 1300
 napisz ile ci pali twoje polo bo jestem ciekaw czy tyle samo co moje paliło na fiatowskim gaźniku , jeżeli dużo to proponuje  zmienic dysze na mniejsze , lub poszukac gaznika od 1300 obecnie juz amor czasami dobija i wachacze z poloskami sa zbyt blisko podluznicy... ale na wszystko jest sposob i bedzie sie zima dlubac
 obecnie juz amor czasami dobija i wachacze z poloskami sa zbyt blisko podluznicy... ale na wszystko jest sposob i bedzie sie zima dlubac

zima przychodzi, auto bedzie stac a ja bede miec czas na modzenie bo roboty w tyrce tez bedzie mniej:)
 zima przychodzi, auto bedzie stac a ja bede miec czas na modzenie bo roboty w tyrce tez bedzie mniej:) jak wyjezdze bak to policze i ci dam info na priv.
 jak wyjezdze bak to policze i ci dam info na priv. ale tez jest motywacja do dalszego dlubania.
 ale tez jest motywacja do dalszego dlubania. wkoncu dopadlem dlugo juz poszukiwana listewke nad reflektory z derby produkowanego do 84'
 wkoncu dopadlem dlugo juz poszukiwana listewke nad reflektory z derby produkowanego do 84'  Co najlepsze... rarytas niemozliwy bo nawet na VW-classicparts i innych stronach na niemcowni nie maja... Liczy sie ze jest i ta ochydna brewka a'la Kamei poszla precz. W miedzyczasie znalazlem prosty zderzak ktory jest juz w trakcie prac... oraz drugie lampy na tyl ktore za pomoca folii nieco przedlubalem (tymczasowo gdyz nie jestem w pelni zadowolony z koncowego efektu) i docelowo mysle nad sprayem do lamp. Czy ktos juz testowal? jak to sie ma do jasnosci swiecenia?
 Co najlepsze... rarytas niemozliwy bo nawet na VW-classicparts i innych stronach na niemcowni nie maja... Liczy sie ze jest i ta ochydna brewka a'la Kamei poszla precz. W miedzyczasie znalazlem prosty zderzak ktory jest juz w trakcie prac... oraz drugie lampy na tyl ktore za pomoca folii nieco przedlubalem (tymczasowo gdyz nie jestem w pelni zadowolony z koncowego efektu) i docelowo mysle nad sprayem do lamp. Czy ktos juz testowal? jak to sie ma do jasnosci swiecenia? 

listwa z derby poszla cala w czern, bialy znaczek jest zamienny z czarnym (zalezy od nastrojow) reflektory dostaly zolte banki, car-audio zrobilo sie bardziej dyskretne, wpadla kiera z mk1 GTI, skrocilem wajche do zmiany biegow, brazowa wykladzina zostala zamieniona na czarna no i poszalalem nieco z wnetrzem... mattigi wyprostowalem po wielu sezonach i tymczasowo sa czerwone, trzeba konkretnie wypiaskowac bo ten co wczesniej mi je malowal nawalil szpachli w ciul... na przednich kolach naciagnieto hankooki 145/60 r13, tylne lampy dostaly przydymiony kierunek, przymiarka mattigow 9" no i kompletny coroczny serwis... wkrotce beda nowe kola, zderzak przedni i gwint (juz trzeci-docelowy) ale bez podcinania sie nie obejdzie... no i pare drobnych rzeczy o ktorych moglem zapomniec... obecnie jestem na etapie poszukiwania dawcy nowego serca  :gti:
 listwa z derby poszla cala w czern, bialy znaczek jest zamienny z czarnym (zalezy od nastrojow) reflektory dostaly zolte banki, car-audio zrobilo sie bardziej dyskretne, wpadla kiera z mk1 GTI, skrocilem wajche do zmiany biegow, brazowa wykladzina zostala zamieniona na czarna no i poszalalem nieco z wnetrzem... mattigi wyprostowalem po wielu sezonach i tymczasowo sa czerwone, trzeba konkretnie wypiaskowac bo ten co wczesniej mi je malowal nawalil szpachli w ciul... na przednich kolach naciagnieto hankooki 145/60 r13, tylne lampy dostaly przydymiony kierunek, przymiarka mattigow 9" no i kompletny coroczny serwis... wkrotce beda nowe kola, zderzak przedni i gwint (juz trzeci-docelowy) ale bez podcinania sie nie obejdzie... no i pare drobnych rzeczy o ktorych moglem zapomniec... obecnie jestem na etapie poszukiwania dawcy nowego serca  :gti:

i postaram sie poprawic
 i postaram sie poprawic